10 1 electroporation mezoterapija mikrodermabrazija mikro srovės diamond microcurrent daugiafunkcį face lift mašina

€461.57

-23%

€607.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: face lift, vyrai microcurrent, tecar, veido garlaivis, hydra veido įranga, Veido Roller, lipdukas uk, pistoletas mezoterapija, rejuven odą prietaisas, galvan veido.

10 1 electroporation mezoterapija mikrodermabrazija mikro srovės diamond microcurrent daugiafunkcį face lift mašina

1.Santrauka

Elektroforezės energijos Ashton grožio iš Italijos 2000 m., siekiant priimti Europos gauti FDA leidimą 2005.

Elektroforezės energijos ashton grožio novatoriškų technologijų produktų , naudoti Electroporation ir Elektro-osmoso,jei ne-panaudoti švirkštai, naudojant AMD infiltracija technika, padėties nustatymas, fiksuotų sluoksnis, kiekybiniai pristatymo sveikatos priežiūros paslaugos vidinės membranos vaistų ar natūralių veikliųjų medžiagų per odą, kad būti veiksmingos, gydant įvairias odos simptomai 。Tai pažangiausios technologijos taip pat žinomas kaip NE NEEDL EMESOTHERAPY.

1 、 Naujoviška technologija: naudojimo principus electroporation ir elektro-osmoso.

2、aukštas lėšų įsisavinimo lygis: mityba tiesiogiai viduje ląstelės, absorbcijos norma 99%.

3、Skausmo, be šalutinių poveikių: gydymo procesas visiškai neskausminga, neturi pakeisti mechanizmą, odos, remti natūralių veikliųjų medžiagų.

4 、 gydymo svetainėje: veido, kaklo, krūtinės, juosmens, sėdmenų, kojų, gali būti naudojamas; remti veiksmingumą daug produktų, balinimas, raukšlių, kompaktiškas, svorio ir pan.

Dalinai statistinius duomenis, tautos valdymo organas, oda apie 3000 įvadas sulaužyta adata-laisvas prietaisas, yra verta dėmesio yra tai, kad augimas pastaraisiais metais Jungtinėse valstijose Medspa, skatinti greito maisto stilius gražuolė, U. S. daugiau nei 43 narių MEDSPA naudoti ne adatos skaldyti Technologija!Daugiau nei 50 000 profesionalių dermatologas rekomendavo!

Taivano : Ne Adata Taivano prasidėjo anksti, vystymasis yra labai greitas, ne adatos skaldyti priemonė nusileido ant Taivanas, su savo high-end technologijų, puiki veiksmingumo, asmeninį dizaino ir operacija, ir greitai užėmė grožio Taivano rinkos dalį daugiau nei Chi Cheng laimėjo pripažinimą。

Honkongas : rugsėjo 2007, nr. adatos skaldyti oficialiai pradėjo Honkonge, dėl įtakos, net ir praėjus techninę pre-RF Face Lift。

Singapūras : Singapūras naudoja naujausias technologijas - Skaldyti terapija, grožio sąmoningas Singapūro yra papildoma galimybė, kad žmonės galėtų nesvarbu, kaip nenoriai aplinkybes, galėtų mėgautis greitai ir veiksmingai balinimo formuojant。

2.Technologijos

Paraiškos išplėstinė kosmetikos technologija, naudojama "taškas į paviršių" ultra skverbtis technika, padėties nustatymas, fiksuotų sluoksnis, kiekybiniai ir didelės energijos pirminių skysčio, tiesiai prie odos, odos sluoksnį ir ląstelių vidų, todėl, kad yra įvairių maistinių ir aktyviųjų ingredientų didelės energijos pirminių skysčio, greitai buvo organizuotas ir ląstelių antdėklo odos absorbcijos, vaidina tiesioginį vaidmenį-namas, dėl kurio veiksmingumą, skatina odos medžiagų apykaitą, siekiant išlaikyti odos balinimo ir lankstumą.

3.Funkcijos:

Absorbcijos koeficiento didelio poveikio veiklioji medžiaga yra didesnis nei 2000 kartų didesnė už tradicinius odos priežiūros produktus.

Per švirkščiamųjų odos priežiūros produktus, tik tinkamą produktų gali sutapti su elektros krūvis, gamyba ir Ne adata, Mezoterapija įranga, tada tiksliai formą linijos microcurrent ant apdorotų dalis ,kontroliuoti originalus skystis po sluoksnio-verslumas ir orientacija, teisingai veikti tikslines ląsteles.

Visos veikliosios medžiagos yra sukurta Kalifornijos biologijos tyrimų centre.Kaip rezultatas, poveikis specialios veikliosios medžiagos, kartu su No-adata Mezoterapija įranga yra didesnis nei vienos medžiagos poveikis sumavimo.

Parametrai Ne-adata Mezoterapija įranga yra rezultatai po multiway aplinkybes.Svarbiausia yra sukurta kosmetikos verslo žmonių

tinka aktyviai originalus skystis, tada galime įsitikinti, kad fantazijos apdorojimo veiksmingumą.

4. Priedai

Dulkių zondas

Pagrindinės funkcijos yra: limfos drenažas, limfos drenažas, tamsiai geltona, balinimas, subtilus rožinis odos, giliai skverbtis mityba, poras, pagerinti grubus odos senėjimo;

Akių priežiūros zondas

Pagrindinės funkcijos yra: mokymo ir sugriežtinti akių raumenis, ir sustiprinti theflexibility akių raumenys, taip, kad pabaigoje akių modelis nuostolių, įtempkite akių

Krepšiai, sumažinti akių nuovargį, taip pašviesinti tamsius ratilus.Reglamento ląstelių, padidinti bloodcirculation, skatina odos medžiagų Apykaitą ir lipolizę, magnetinė odos pasiekti...

Aušinimo zondas

Po odos priežiūros produktai yra suleidžiamas į odą, išvengti mitybos atleidžiantis, galite naudoti plaktukas įšaldyti odos, konsoliduoti mityba pagal odos pat.Su išorės temperatūros kintamoji karšto ir šalto, esmė ir efektyvumo produktas, siekiant maksimaliai padidinti sparčiai skverbtis maistinių medžiagų, kad pasieks žolės šaknis ir odos dermos sluoksnį, suyra melanino, o tiekti didelius kiekius vandens ir maistinių medžiagų, gerina elastingumą, kolageno skaidulų kintamoji karšto ir šalto temperatūra fizinio poveikio, ledo valymo vandens gylis užraktas, vandens, ledo gydymas, alergijos, šalinti paraudimus, stiprina imunitetą, ledo valymo catalysis, aukštos absorbcijos, ledo valymo aliejus, stora oda.

Mityba įpurškimo zondas

Tiesiogiai ant odos, pagal veiksmų šoko, dvigubo lipidų sluoksnio subtilus šoko skylė susiformavo(Dėl elektros smūgio gautą skylę).O skylė susiformavo smūgio, todėl, kad buvęs negali būti absorbuojamas naujų vandens fineChild gali prasiskverbti ir įvesti baudą, interjeras, šoko skylę suformuotas pagal ilgis šoko, po kelių sekundžių iki kelių Minučių, lieka atviras.

Pagal orientacija, sluoksnį orientuota, racionas, tiesiogiai įpurškiamas daug rūšių mitybos giliai įsišaknijusias ląsteles, padeda melodiją į muscale, limfos drenažą, skatinti medžiagų apykaitą, limfos ir kraujo apytaką, lyginant jį su vienu odos priežiūros produktus, veiksmingai sugeria produktų aukštojo 2000 kartų, kad gauti geriausias grožio efektas ne vienas žingsnis.

Gamybos procesas Mašina Padarė
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Funkcija Odos Atjauninimas
Maitinimo Šaltinis AU
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 10 1 Daugiafunkcį
Prekės Pavadinimas miruoou
Tipas 10 1 Daugiafunkcį
Dydis 43X43X27CM
kilmės vieta Kinija
Medžiaga Akrilo
Standartinė Įtampa 110V(不含)-220V(不含)

Panašūs produktai