Lauko Pėsčiųjų Nešiojamų Saugojimo Krepšys Kempingas Pirmosios Pagalbos Rinkinių Medicinos Pagalbos Kišenėje Naujas 1Pcs Naujas

€3.45

-27%

€4.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kry žibintų, antikos medicinos krepšys, namų medicinos krepšys, metalinis žibintuvėlis, žibintų rinkinys, akių lauko, paukščių lauko, naras fakelas, para medikas krepšys, neutralus lauko.

Aprašymas:

1.Medicinos saugojimo krepšys yra apkūnus, struktūra, dizainas su gera funkcija apsauga nuo dulkių, quakeproof, sunku dėvėti, kad išvengti vaistų.

2.Šis pirmosios pagalbos dėklas yra pagamintas iš aukštos kokybės vandeniui medžiagos, labai tvirtas ir atsparus vandeniui ,gerai apsaugoti daiktus nuo drėgmės ir sugadintas.

3.Tai skubios pagalbos medicininė vaistinėlė yra su didelių pajėgumų, gera vieta kai medicinos produktų skubios pagalbos,taip pat puikiai tinka jūsų higieninės servetėlės saugojimo.

4.Mūsų medicina kišenėje gali padėti jums rasti medicina, jums reikia greitai ir saugo juos gerai reguliuojamos.

5.Į medcial pakuotėje yra mažas ir lengvas ,puikiai savo bagažą/rankinės/daiktadėžė arba įdėti į automobilį,geriamojo nešiotis ir laikyti greitosios medicinos produktų lauko veikla, ir ratai kelionę.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:Nailonas

Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti

Tipas:Saugojimo Krepšys

Dydis:15*5cm

Svoris:0.08 kg

Kilmės vieta:Kinija

Pakuotė:

1x Saugojimo Krepšys

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas.

2.Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Ačiū už jūsų supratimą.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 1
Medžiaga Nailonas

Panašūs produktai