Vintage Retro Sexy Marškinėliai Moterims Kietas Trikotažas Nėrimo Sluoksniuotos Ilgomis Rankovėmis Megzti Marškinėliai Topai Moterų Slim Fit Jumper Mujer G2184

€7.60

-25%

€10.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: apykaklės nėrimo, sniego batai žvejybai, sluoksniuotos rankovėmis palaidinės blusas, nėrimo viršų moteris, palaidinė moterims, atsitiktinis moterų, Kosmetikos Sluoksniuotos, kaukolė medienos, 8 bitų grupinio, treniruoklių salė.

Mieli Draugai, Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje !ZAngel Boutique Parduotuvė Geros Naujienos : Extra 1% -10% išskirtines nuolaidas Pasekėjų .Ir prioritetas, bet nemokamai arba ventiliatorius zonos veikla.Mes pažadame mūsų sekėjų, bus gauti geriausią kainos ir paslaugų .Imtis ctions tapti mūsų parduotuvėje pasekėjų, kur nuolaida toliau, staigmena niekada negali sustoti!Prašome atkreipti Dėmesį: Čia yra 5 skirtingų stilių Marškinėlių su įvairaus dydžio ir nuotraukas.Prašome kreiptis į detales.

G1193 DYDŽIO DIAGRAMOS IR NUOTRAUKOS:

(Medžiaga: 70% Medvilnė + 30%Poliesterio)

Šiltas Patarimai : ❶ Mūsų prekės yra Azijos Dydžio, ji yra labai maža. ❷ Dydis yra tik rankinis matavimas.Nes asmens matavimo įpročius ir priemones, skiriasi 1-2cm pagrįstą klaida. ❸ Prieš jums pirkti prekę, prašome atidžiai patikrinti dydžio diagramos. 1 colis = 2,54 cm ❹ Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas yra priimtinas.Tai gali būti dėl poziciją šviesos šaltinis, ir ekrano parametrai.Prašome suprasti.

1 G1055 DYDŽIO DIAGRAMOS IR NUOTRAUKOS:

G1436 trumpomis RANKOVĖMIS VIRŠŪNES:

G1447 ilgomis RANKOVĖMIS VIRŠŪNES:

G2184 DYDŽIO STALAS IR NUOTRAUKOS:

Prekės Pavadinimas ŠYPSENA ŽUVYS
Stilius Pagrindinis, Retro, Vintage, Streetwear
Drabužių Ilgis Reguliariai
rankovės ilgis Ilgomis Rankovėmis
Paslauga Drop Laivyba, Didmeninė prekyba, OEM
modelis Vientisos Spalvos
Produkto Kategorija T-shirt
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis S,M,L,XL
Apdaila NĖRA
Rankovės Stilius Sluoksniuotos Rankovėmis
Modelio Numeris G2184
Amžius Amžius 16-28 Metų
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Rankovės Sluoksniuotos Rankovėmis
Audinio Tipas Megzti
Modelio Tipas Kietas
Apykaklės Aikštėje Apykaklės
Medžiaga Spandex
Sezonas Pavasario/Rudens
spalva spalvos

Panašūs produktai