28khz100w Ultragarso Vibratorius Ultragarso Daviklio Ultragarso Generatorius

€20.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ultrassom valdyba, grandinės ultragarsinių, power board ultragarsinis švaresnis, 220v įtampos jutiklis, jutiklis, ultragarsinis švaresnis, grandinės ultragarsu, valdybos ultragarsu, valymo ultragarsu, ultragarso jutiklis, padėties daviklis.

modname=ckeditor

Generatorius charakteristikos

1. Aukštos klasės: aukštas mechaninis Q vertė, aukšto konversijos efektyvumą ir puikios kokybės;

2. Ultragarsinis daviklis su didelės amplitudės ir aukščiausios kokybės;

3. Ultragarso vibracijos daviklis, šilumos varža: šilumos varža pjezoelektrinės keramikos medžiaga yra gera, kuri gali išplėsti veikimo temperatūra, tuo pačiu metu, Q vertė yra didelis rezonansas varža yra maža, šilumos vertė yra maža;

4. Išvaizda ultragarso vibratorius rele yra švarus, be rūdžių, akivaizdu, įlenkimų ir įbrėžimų.

Principas ultragarso generatorius išdėstymas:

1, valymo skirtingų produktų išdėstymas turi skirtingus reikalavimus, pvz., naftos produktų laipsnį, valymo sunkumų, valymo reikalavimus, valymo dizainas, visa tai reikalauja tikslinės atrankos.

2, vibracijos konfigūracija yra ne daugiau tuo geriau, atitinkamai yra geriausias.

Įvadas ultragarso generatorius:

Ultragarsinis generatorius, taip pat žinomas kaip ultragarso vibracija galvos, ultragarso vibracija galva, yra natūra ultragarsinis daviklis, tai pagrindinė dalis, ultragarsinis valymo mašina.Pramonės standarto pavadinimas: ultragarsinis daviklis, priklausančių pjezoelektrinės keramikos medžiagos, vienas iš pagrindinių reikmenys ultragarsinis valymo mašina.Pagal galią, vieno ultragarso galvutė yra 50W.60W ir 100W.Dažniai yra: 20KHZ, 25KHZ, 28KHZ, 40KHZ, 80KHZ, 100KHZ arba didesnis; Iš formos skirtumas: tiesiai skiltyje,, trimitas,

Ultragarso vibracija vadovas, diegimo procesas

1. Paruošimo įrankiai argono lankinio suvirinimo, ten šešiakampis lizdas raktu, chromo geležies skarda, viela, 2.5 aikštėje aukštai temperatūrai laidus, 2*2.5 kabelis suma, vibratorius, klijai, (nuėmimo replės, praėjimo, susiejimas, šlifavimas smėlio srove staklės, vamzdžių montavimo ir kt.).

2. Suvirinimo varžtai: apskaičiuoti stažuotės poziciją vibratorius, suvirinti varžtus valomi poziciją, ir tada nuvalykite aplink varžtą, įsitikinkite, kad ji plokščia, taip, kad nedarytų įtakos įrengimas vibratorius.

4. įrengimas vibratoriaus galvutė: klijai tolygiai ant dugno ultragarso vibratorius, švelniai varžtas apačioje rele ir cilindro apačioje kontaktai tarp oro ir pertekliaus, klijai ekstruzijos dėmesį, kad vibratorius daugiau kompaktiškas ir nerūdijančio plieno kartu, kaip visuma.

5. kietinimas ir kondensacijos: patalpos temperatūra yra palyginti aukšta vieta, kietinimo, 4-8 valandas gali būti prijungtas, per 24 valandas gali būti elektrifikuotas po bandymo mašina, bandymo mašina yra visiškai neleidžiama oro vibracijos.

Pastaba:

1. Metalo kalimo mašina gali taip pat pakeisti argono lankinio suvirinimo.

2, suvirinimo varžtai turi būti visiškai suvirinimo, ar lengva nukristi.

3, apie sūdymo, kiek laiko apsvarstyti temperatūra, temperatūra yra žema ilgą laiką, aukšta temperatūra, šiek tiek greičiau, rekomenduojama veikti kambario temperatūroje, net jei šildymas yra ne per daug šildymas, tinkamas geriausia.

Pjezoelektrinis elementas ir vidaus elektrodas ultragarso generatorius yra pakaitomis laminuotos, ir išorinio elektrodo atlikti su vidaus elektrodas yra numatyta.Ultragarso generatorius yra vidinė elektrodų rinkinys, kuris yra suskirstyti į keturias dalis išilgai 2-asis ir 3-iasis kryptimis, kurios yra stačiakampio į kaskados kryptimi kaip 1 kryptimi.Pirmieji išorinio elektrodo grupė, ir antrą išorinio elektrodo grupės atliekami su vidaus elektrodas grupės atitinkamai; Pereiti prie pirmojo išorinio elektrodo aukščiau

'

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS

Panašūs produktai