Antakių Tatuiruotė Vadovas Pen Rinkinys su Microblading Adatos Dažai Turas Tatuiruotė Geležtės Rūko Antakių permanentinis Makiažas Grožio Priemonės

€2.99

-39%

€4.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gėda prodigy tatuiruotė rinkinys, skaitmeninis tekinimo staklių liniuotė, gėdos tatuiruotė rinkinys mašina, kišti ir klijuoti, įranga tatuiruotė, sidabro tatuiruotė vadovas pen, nustatyti tatuiruotė, dragonhawk tatuiruotė, mašinų tatuiruotė rinkinys, microblad.

Savybės

1. Maža šakutės iš microblading antakių Pieštuko mėgsta šepečiu.Kampas šakutės patarimas visoje antakius ir nupiešti plaukus-kaip smūgiai iš anchor į uodegą.Pakartoti, kaip norim pridėta intensyvumas.iMethod microblading pen atkreipia jūsų antakiai panašūs 3D gamtos nekilnojamojo plaukų.

2.Padidinti jūsų antakiai užpildyti spragas, norėdami sukurti išvaizdą, natūralų,Kai nenaudojate, tai antakių pieštukas su mikro-šakės, Išlaikyti bžūp stora ir laikyti jį horizontaliai, siekiant užkirsti kelią sausa!Dėl charakteristika patarimas, kai naudojami,, aukštyn kojom ir tegul patarimas gauti skysčių.Jei jis džiūsta, prašome išvalyti patarimas audinių ir maišoma atsargiai prieš naudodami.

3. Pateikti geriausi spalvotas 5 skirtingų spalvų plaukai ir oda.Kiekviena spalva ateina su nuostabiu atveju, tai gera dovana moterims ir merginoms.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Spalva: Violetinė Bule Aukso Raudona Rožinė

Paketą, įskaitant:

1Set* Antakių Tatuiruotė Pen Įrankiai

Modelio Numeris antakių tatuiruotė pen
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai