Aukštos Quanlity Medienos Šlifavimo Rato Pasukimo Diskas Šlifavimo Medžio Drožybos Įrankių Šlifavimo Diskas Įrankiai Kampinis Šlifuoklis 4inch Pagimdė 16mm

€9.05

-50%

€18.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šlifavimo diskas medienos, metalo švitriniu popieriumi, linoleumas "pasidaryk pats" antspaudas drožyba, diskiniai medžio, disko nailonas, šlifuoti medieną, amatų įrankių rinkinys, hp 240 g2, mini guminis ratas, diskas šlifavimo medienos.

Produkto pristatymas: --Šis produktas tinka tik nemetalų arba metalų medžiagos, tinka medienos ir kitų medžiagų.Ypač tinka greitai pašalinti įgaubti ir išgaubti srityse; --Pateikia greitą medžiagų pašalinimo, sutaupyti jūsų laiką ir pastangas, tinka lenkimo darbą.Tinka kampinis šlifuoklis, lengva valdyti; --galingas šlifavimo mašinos formavimo diskas yra naudojamas standartinis elektrinis kampinis šlifuoklis, ir suteikia greitas šlifavimo sutaupyti jūsų laiko ir energijos, kad atitiktų jūsų įvairius poreikius. --Patogus ir lengvas operacija, šlifavimo staklės formavimo diskas leidžia jums pašalinti įvairias medžiagas lengvai ir greitai. --Iš volframo karbido danga yra sudaryta iš šimtų labai staigiai aštrių daiktų, kurie gali greitai pašalinti inventorių ir yra patvaresni nei šimtai švitriniu popieriumi pagalvėlės.Aprašymas: Medžiaga : Plienas Dydis : Viduje skersmuo : 16mm ( 0.63 ) Išorinis skersmuo : 100mm( 3.94 in ) / 85mm( 3.35 in ) Spalva : Sidabro / Aukso Pakavimo įeina: 1 vnt. Šlifavimo rato pasukimo disko Pažymi,: 1-2mm paklaida gali egzistuoti dėl vadovo matavimai, prašome suprasti. Spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus nustatymų.Mes suteikti jums geriausią produktą ir paslaugą.Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis, ir mes jums išspręsti problemą artimiausiu metu.Labai jums ačiū.

Rinkinys Tipas No
Modelio Numeris MP-4468
Medžiaga PLIENO
Išorinis Skersmuo 100mm( 3.94 in ) / 85mm( 3.35 in )
Vidinis Skersmuo 16mm ( 0.63 )
Tipas Didmeninės No
spalva Sidabro / Aukso
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai