Naujas Anti-Gravity jogos hamakas audinio Jogos Plaukioja Sūpynės-Lova, Oro Traukos Įrenginys Fitneso Įranga Namų treniruotės Sporto salėje

€31.76

-14%

€37.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: skristi joga, babi lova, plagiatas, sūpynės joga, automobilių hamakas, oro šilko, hamakas joga, babi lovelė, bamperis lovelę, oro hamakas 15.

dianxiaobao_1

dianxiaobao_2

Aukščiausios kokybės Jogos Plaukioja Sūpynės Anti-Gravity jogos hamakas audinio Oro Traukos Prietaiso Tinkamumo joga, jogos stadionas(5x2.8m)

Pastaba:

Pastaba: kaina galioja tik audinio, šilko , nereikia ateiti su bet kokios aparatūros, Kas yra Oro Joga?Antenų (Plaukioja) Joga-tai unikali praktika įkvėpė studijų judėjimo.Jame yra elementų smagu, jogos, šokio ir cirko!Oro joga hamakas yra panašus į medžiagą galite rasti etapuose "Cirque du Soleil" ir daugelis kitų cirko ir šokio teatrų visame pasaulyje.Oro joga hamakas yra nušalintas nuo dviejų vietų kūrimas "U" formos hamakas savo kūno poilsį, liesos, ir skristi.Oro joga hamakas yra įrankis, kuris leidžia specialistas, kad priklauso nuo jų pozos, sukurti geresnę judesių amplitudė, giliai lt sąmoningumo, ir daugeliu atvejų išgydyti savo kūną.Oro Joga Hamakas Specifikacijos: Dydis: Ilgis 5m X Witdth 2.8 m Medžiaga: 100% Nailonas su eslatic Svoris: apie 1,2 kg (Žemos kokybės iš kitų tiekėjas yra tik 0.8 kg) Maks.Remti Svoris: 900KG Oro Joga Hamakas Funkcijos: 1. Patogiai & stiprus ir madingas. 2. Gražus spalvų, purvo-įrodymas 3. Lengva naudoti, nešiojamų ir lengva saugoti. 4. Daugiafunkcinis Naudoja.Abu galima naudoti viduje ir lauke. 5. Mašina Galima Skalbti 6. Abu gali būti naudojamas patalpoje ir lauke.

1.Aukštos kokybės negu kitų tiekėjų , storio ir stipresnė nei kita . .Mūsų wieht: 5M ilgio uždaryti 1.2 kg .mažas quanlity weigth: tik 0.8 KG

2. Turtinga spalvų gama ,mes tiekiame 19 spalvas pasirinko .

3.Daugiau profesinės Pjaustymo ir Pakavimo

4. Mes turime mūsų Pačių gamykloje.Gamyklos Tiesioginis pardavimas

jei jums reikia tik aksesuaras ,pls nuorodą po nuotraukomis pirkti

dianxiaobao_3

dianxiaobao_4

Svoris 0.26kg/meter
Plotis 2.8meter
Trūkimo apkrova 1300KG
Spalvos 20 spalvų pasirinkimas
Priedų NĖRA Įtrauktos
Medžiaga Nailonas
Dydis vienas vienetai 5meter
Modelio Numeris 5m

Panašūs produktai