87/110 vnt. Balionų Girliandą Arch Komplektas Rožinė Balta Metallic Balioną už Nuotakos Dušas,Vestuvių Dekoro, Baby Shower Šalies Apdaila

€10.14

-15%

€11.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dekoro velykų, rožinė viršų, mergina vienaragis, gimtadienis, 3 velykų apdaila, aš tave myliu, sankt valentin, punk stiliaus, elsa sušaldyti, dekoro namai.

Pakuotėje:

4D Balionas: 2 vnt.

12inch Metalų:( Raudona 5vnt, Sidabrinė 5vnt)

18inch Pastelinės Rožinės: 5 vnt.

10inch :(Patel Pink: 60 vnt., Balta: 10 vnt.)

5inch Balta: 20 vnt.

Priedai: Klijai Dot: 1 roll Juosta Grandinės juostos: 1 rol Knotter: 1 vnt

Paketas B:

5 colių( baltos 20 vnt, rausvos spalvos, 20 vnt.)

12inch ( balta: 10 vnt., rausvos spalvos, 20 vnt.)

12inch Metalo ( sidabro, 10 vnt., rausvos spalvos, 10vnt)

18 colių ( pink 5 vnt.)

Juostos: 1 ritinėlis, klijai punktą: 1 ritinėlis

★Kokybės Garantija: Mūsų balionai gaminami iš natūralaus latekso.Visi Balionai yra sustorėjimas masė, NE-LENGVA SPROGO.Jie yra sertifikuoti netoksiškas ir saugus naudoti. (PRAŠOME atkreipti DĖMESĮ:Po balionai yra išpūstas, spalva bus šiek tiek kitaip.) ★"PASIDARYK pats" BALIONŲ GIRLIANDĄ: Tiesiog išpūsti savo balionai ir slydimo mazgas į skyles apdailos juostelės, siūlome susprogdinti įvairių dydžių, siekiant gauti nuostabų pažvelgti į savo girliandą, ir naudoti klijų taškus, pritvirtinti bet kur, kur jūs norite. ★Prisipučia ORO AR HELIO: užpildykite 90% balionai vietos, kad galėtų leisti balionu išplėsti visiškai.Latekso balionų šalis gali trukti keletą dienų su oro ir 3-6 valandas su helio.Tai geriau, kad antspaudas, kurį knotting prietaisas (Siejimo priemonė), o ne iš piršto, tai sutaupys jūsų daugiau laiko ir daro pirštais patogiau.

Rinkinys Tipas Taip
Forma, Stilius ROUND
Prekės Pavadinimas mling
Kilmės KN(Kilmės)
Proga Šalis

Panašūs produktai