LED Grow Light Vandeniui COB LED Grow Lempa 300W CFL & HPS & CMH Ekvivalentas-Ultra Plonas Lengvas Augti Žiburiai Augalų Augimo

€16.93

-34%

€26.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: augti led par 300w, hydro, auga grybai, cfl, led augalų vegetacijos, augti lemputės (cfl), uva led grow light, 400w lempa, hp rinkinys, 600w hps.

LED Augti Žiburiai Vandeniui COB LED Grow Lempa 300W CFL & HPS & CMH Augti Žiburiai Ekvivalentas-Ultra Plonas Lengvas Visą Spektrą Kambarinių Augalų Augimą Etapas

【Didelę Vertę už Pinigus,】-- Tai COB led grow light yra visiškai 50W galia lygiosiomis. 300W HPS & CFL & CMH augti šviesos lygiaverčiai.Reikia tik 1/5 kaina 300W HPS ir mažiau kaip 1/2 kaina tradicinio heavy kūno 300W LED grow light.

【Ilgas tarnavimo laikas】 - Tai led augalų auga šviesos naudoja galingą šilumos sklaidą dizaino ir aukštos kokybės LED laive, kuris saugomas pagal specialią medžiagą, vandeniui ir aukštos įtampos apsauga.Niekada neramu LED lustas perdegti.Bent 2 metų ilgaamžiškumą.

【Didelės Išėjimo galios & High Yield】-- Tai grow lempa yra elektra gauti visą 50W ir aukštos NOMINALI vertė, žuvo kiti skydelio led augti žiburiai be ventiliatoriaus 45W, kad 75 W faktiškai tik 10W iki 30W galios lygiosiomis.Naudojama atskirai arba kartu su daugiau nei viena lemputė gali pakeisti bet didelis energijos t5, t8, hps, cfl, cmh ir led augti žiburiai.

【Smart & Silent】-- 360°natūralių šilumos išsklaidymo dizainas daro šį augalą augti šviesos be ventiliatoriaus, protingas ir tyli, tiesiog gimę kambarinių augalų papildyti šviesos augti palapinę.Jūs galite mėgautis savo ramų gyvenimą be triukšmo.

【Aukštos Kokybės ir Geriausios Paslaugos】-- Esame profesionalus LED augti žiburiai gamintojas aukštos kokybės produktus. 30 dienų pinigų grąžinimo ir 2 metus pakeisti nauji tiesiogiai ir gedimų šviesa.

Produkto Specifikacija

LED Galia: 50 W

Įėjimo Įtampa: 220V

Šviesos Šaltinis: LED, COB

Spalvos Temperatūra: Visą Spektrą

Bangos ilgis: 380~780nm

Platus Spindulio Kampas: 120°

Tarnavimo laikas: 50,000+ valandų

Atsparus vandeniui: Taip, IP67

Darbinė Temperatūra: -40℃~80℃

Srovės Dažnis: 50~60HZ

Protingas ir Lengvas

Labai Lengvas

Tik 1/5 svorio tradicinių sunkūs kūno 300W LED grow light kurių faktinė galia 50W;

Ultra-plonas ir Protingas

Tik 1,2 m. storio skydas, kaip šviesos kūną, sutaupyti jūsų brangų vietos ir dujų mažas augti palapinę ar patalpų sodas;

Galingas Šilumos Išsklaidymo

Novatoriškas Šilumos Išsklaidymo Struktūra

360° Natūralių Šilumos Išsklaidymo;

Kokybės Aliuminio Korpusas

Pramonės Gryno Aliuminio;

Geriausias Šilumos Laidumo Charakteristikos;

Ne Ventiliatorius, Nėra Triukšmo

Mėgaukitės savo ramų gyvenimą;

IP67 atsparus Vandeniui

Nereikia būti atsargūs, kai laistyti, kad jūsų sodinti lengviau;

Tinka visiems stiprus šlapias sodinimo aplinka;

Hydroponics;

Šiltnamio efektą sukeliančių;

Akvariumas;

Vartotojo Vadovas

【Rekomenduojama Apšvietimo Laikas】Paprastai 10-16 val, diena/naktis, ir on/off kaip ciklą.

【Kabinti Aukštis】

Sėja: 8-18in

Auginimas: 20-40in (1-2 savaitės po sėjos)

Žydėjimo & Vaisinės: 49-78in

Tai yra teorinis kabinti aukštis.Tu geriau reguliuoti aukštį pagal norimą aprėptį ir augalams reikia.Ir atminkite, jautrus, ką augalai yra sakau jums, ir žinokite, teikti augalų su pakankamai vandens, oro ir kt.

Saugos ir Aplinkos Apsaugos

CE+ROSH+IP67+FCC Certification

【CE Sertifikavimo】Saugos su ES standartas;

【ROSH Sertifikavimo】Aplinkos apsauga;

【IP67 Sertifikavimo】Vandeniui, kad sodinimo lengviau;

【FCC Sertifikavimo】Saugumo su JAV standartas;

Naudojimo Patarimai

Tai paskatino augti šviesos 50W galia, didelės galios ir labai šviesus, prašome don ' t touch tiesiogiai arba spoksojimas ilgai naudojant.

Kaip Pasirinkti LED Grow Light?

Didelės Išėjimo galios --- didesnis faktinė galia ir NOMINALI vertė, tuo geriau.

Mokslo Spektrą --- arčiau saulės spektro, tuo geriau.

Tobulas Šilumos Išsklaidymo Dizaino --- Šilumos išsiskyrimas yra vienas iš labiausiai pagrindinių veiksnių, led lemputės ilgaamžiškumą.Taigi, geriau šilumos sklaida dizainas, tuo geriau.

Atsparus vandeniui ir Lengvas --- taikant LED augti žiburiai paprastai yra nuo sąlyčio su vandeniu, ir įdiegti kabo ar stovi, todėl atsparus vandeniui ir lengvas, yra labai reikalinga.

Dirba be Triukšmo --- LED augti žiburiai paprastai naudojamas kambarinių augalų keletą valandų kiekvieną dieną, todėl jokių ventiliatorius ir dirba be triukšmo, yra būtina.

Pakuotės Turinys:

1*LED Grow Light

1*Kroviklis

1*Naudotojo Vadovas

--------------------

Prašome Atkreipti Dėmesį:

1.Mes paramos Didmeninės/Drop Laivyba .Visi produktai yra 100% aukštos kokybės originalus prekių.

2.Dėl gaminio dydis, yra tam tikrų klaidų(2-3cm) rankinio matavimo, prašome suprasti.(Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių)

Dėl skirtingos šviesos ir ekrane, bus tam tikra spalva skirtumas produktų ekranas.Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Apmokėjimas:

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2 Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.adeira.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos: https://helppage.www.adeira.lt/buyercenter/index.htm

Vežimą:

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, "FEDEX" trunka 3-7 dienas ,EMS trunka 8-12 dienų.Po oro paštas reikia 2-8 savaites.Tačiau visi jie priklauso nuo šalies pristatytas.

2. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

3.Prašome atkreipti dėmesį, kad,jei jums pasirinkti pristatymo būdą su sekimo,prašome sekti visų pirma sau,jei jums pasirinkti vieną, be sekimo,prašome būti kantriai .

Atsiliepimai:

1.Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2. Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Pateikite mums savo 5 Žvaigždučių.Ačiū iš anksto.

Korpuso Medžiaga Aliuminio
Ilgis 20cm
Modelio Numeris Atsparus vandeniui COB LED Grow Lempa 300W CFL & HPS & CMH Augti Žiburiai
Elemento Tipas Augti Žiburiai
Sertifikavimo ce
Maitinimo Šaltinis DC
Plotis 20
Yra Pritemdomi No
Garantija 1
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Įtampa 110-240V
Medžiaga Aliuminio Lydinys
Savybės Atsparus vandeniui COB LED Grow Lempa 300W CFL & HPS & CMH Augti Žiburiai
Prekės Pavadinimas dishun

Panašūs produktai