Dyzelinių Variklių Tachometras, Automobilių Valtis Marine Tacho Matuoklis Daviklis 6000 aps / min 8000 rpm Su Valandų Skaitiklis tinka Peugeot BMW "Ford"

€12.27

-32%

€18.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 85mm indikatorius, dyzelinas engin, tacho universal, valties variklio modelis, auto matuoklis tachometras, valandą jutiklis, ford focu, parsun tachometras valtis, counter valandą, valandų skaitiklis dyzelino.

Dyzelinių Variklių Tachometras, Automobilių Valtis Marine Tacho Matuoklis Daviklis 6000 aps / min 8000 rpm Su Valandų Skaitiklis tinka Peugeot BMW "Ford"

Ypatybė:

* Puiki anti-garinimo funkciją. * Patogus Montavimas multi-pliug lizdas, jungiantis kelią;. * Apsaugos laipsnis yra IP67, visas kūnas yra visiškai atsparus vandeniui.

Specifikacija:

1.Pavadinimas: Tachometras 2. Raudonas Apšvietimas 3. Aukšto Tikslumo 4. Įtampa: 12V / 24V 5. Montavimo diametras: 85mm 6. Darbinė Srovė:≤100 MA 7.Greičio Koeficientas: 1~300 kolonėlė 8. Funkcijos: dabartinis tacho/RPM ir valandą 9. Darbo režimas: LCD ekranas, žingsninių variklių 10.Tachometras tinka Automobilių /Sunkvežimių/ Valtis /Dyzelinio Generatoriaus, Variklio /Benzinas Variklio

Nurodant Sritis:

Nurodant Sritis: 0-8000RPM[85MM Skersmuo] 0-3000RPM[85MM Skersmuo] 0-4000RPM[85MM Skersmuo] 0-6000RPM[85MM Skersmuo] 0-9990RPM[52MM Skersmens]

Atkreipkite dėmesį:

mes turime 4 modelio tachometras: 3000 aps / min,4000 aps / min, 6000 aps / min, 8000 rmp,9990 aps / min( Skaitmeninis Tachometras)

Pakuotė(kaip paveikslėlyje):

1 x Valtis Tachometras 1 x Diegimo

Apie Mokėjimą

* Priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesą arba sąlyginio DEPONAVIMO. * Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. * Jei negalite patikrinti iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie Siuntos

** VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. ** Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo. * * * Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą. ** Nuotraukas rodomas nėra faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. ** PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. * * * Jei turite ne gavo savo vežimą ir per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Grįžti & Grąžinti

*** Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. *** Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo. *** Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.adeira.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. *** Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Apie Atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Elemento Aukštis 85mm Boat Tachometer
Elemento Ilgio 85mm tachometer boat
Tachometras Gabaritas Parama Automobilių,Valčių,Jachtų
Automobilių Tachometras Bezel 316 L
Tachometras Apšvietimas raudona
Specialios Funkcijos Tachometras
Gamintojas Dalies Numeris Valtis Matuoklis Tachometras
Prekės Svoris 0.4kg
Paskirties Transporto priemonės PRIEKINIAI
Mainų Dalies Numeris Automobilių Matuoklis Tachometras
Elemento Plotis 85mm tacometro
Darbinė Įtampa 12V 24V
Feature3 Skaitmeninis Jūrų Tachometras
Cilindrų Skaičius 1
Tachometras Gabaritas Darbinė Įtampa 9~32V
tacometro rpm sūkių skaitiklis
Feature5 Benzinas Tachometras
Medžiagos Tipas Nerūdijančio Plieno+stiklas
Feature1 rpm daviklis
Nurodant Sritis
Feature2 Atsparus Vandeniui Tachometras
Šalis/Regionas Gamyba Automobilių Tachometras
Feature4 Dyzelinių Variklių Tachometras
Prekės Pavadinimas Matuoklis tachometras

Panašūs produktai