Ayliss Karšto Stiliaus Aromaterapinis Eterinio Aliejaus Karoliai Sidabriškai&Rose Aukso Angelo Sparnu Apranga Pakabukas Karoliai W/5 Dažytos Lavos Akmenys

€3.49

-5%

€3.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 7 čakra pakabukas, vario pakabukas, aukso grandinės, eterinis aliejus lavos vėrinys, medallion sidabrinė, 7 čakra, choker aukso, reiki nerūdijančio plieno, medalionas su nuotrauka, aukso necklac.

Kad Daugiau Nei 100$ Bus Siunčiami Laisvai: DHL / Fedex / UPS / TNT, Jokio Papildomo Mokesčio.

Visi, Kad Laivas Su Sekimo NĖRA .Statusas Gali Būti Sekami.

80% Kad Pristatytas Succefully Per 20 Dienų, 10% Per 35 Dienas, O 10% - Per 60 Dienų.Iš Contol.

Spustelėkite Paveikslėlį Ir Serch Daugiau Stiliaus.

Ši Apranga Pakabukas turi 28 tipo,jei jus domina,prašome spustelėkite nuotrauką, kad pamatytumėte daugiau.

Aprašymas: IŠSKIRTINIO DIZAINO Apvalus PAKABUKAS - Kad Apranga yra Angelo sparnu sukurta apranga-style-tai profesionalus jūsų Aromaterapija,Ne daugiau reikia nešiotis didelių gabaritų difuzorius su jumis.Dabar galite tiesiog DĖVĖTI jūsų asmens difuzorius aplink jūsų kaklo ir pasinaudoti lengvatomis, eteriniai aliejai visą dieną!Pakabukas maždaug 0.94"*0.78" skersmens ir yra Antikvariniai sidabro padengtą Metalu.Įtraukti Nemokama 28"-29.5" Karoliai Grandinės 5 SPALVOS LAVOS AKMENYS - Tai daugkartinio naudojimo lavos akmuo yra geriausias būdas difuzinis eteriniai aliejai kelyje.Ji ne tik suteikia karoliai puikią išvaizdą, todėl antikvariniai sidabro išsiskirti, bet jis yra akytos medžiagos, kad bus surengti naftos valandas.Ji turi naftos ilgiau nei tradicinės odos diskus arba pp.Mes apimti balta,violetinė,sappire žalia,mėlyna,geltona 5 spalvos lavos akmenys.Ne tos pačios spalvos suteikia jums įvairių nuotaikos.PAPRASTA ir LENGVA NAUDOTI - pakabukas atsidaro iš viršaus kaip apranga ir yra specialiai suprojektuoti laikyti mūsų lavos akmens.Jūs tiesiog pridėti 1-3 lašų mėgstamų eterinio aliejaus ant lavos akmens ir jūsų pasirengę mėgautis savo asmeninio difuzorius.Ateina su Elegantiška Juoda Dovanų Dėžutėje !Daro Puiki Dovana Tiems, Kurie Myli eterinis Aliejus & Aromaterapija.

Pakuotė (2 Skirtingi Rinkiniai)

1. 1x Pakabukas Apranga

2. 1x Karoliai +1x Apranga Pakabukas + 5x Spalvinga Dažytos Lavos Rutuliukai + 1x Dėžutė

Pastaba:

kaip apvalus akmuo granulės yra pagamintos iš natūralių akmenų,spalvų ir grūdų būtų silghtly skiriasi tie parodyta paveikslėlyje ,prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą,labai jums ačiū už supratimą!

98% Kad Shiped Per 2 Dienas Po Apmokėjimo.

Kenksminga Prastų Atsiliepimų Turės Įtakos Jūsų Dar Pirkti Platforma!

Blogų Atsiliepimų Davėjas Pasamdytas Konkurentas Bus Pranešta.

Mes esame Laimingi, Kad būtų Išspręsta Problema ir Siūlome Priimtiną Paslaugas Po pardavimo,Problemų Tvarka, Mes Galime Dalį Pinigų Atgal / Visa Grąžinamoji išmoka / Naujo siųsti Produkto.Palikti Blogų Atsiliepimų, Be Susisiekę su Mumis Bus Ne Pateikti Bet Po pardavimo Tarnybą.

Mes Esame Viena Iš Didžiausių Mados Juvelyrikos Bendrovės Iš Pietų Kinijos.Turėti Savo Prekės Ženklą.Pateikti OEM Paslaugos Daugeliui Garsių Prekės Juvelyrikos Bendrovės visame Pasaulyje.Visi Produktų Seaze Pasaulio Mados.

Didelio Masto Pirkti, Didelio Masto Gamybos, Stiprių Bendradarbiavimo, Pati Kokybė, Geriausia Kaina,.

Pardavėjo Pristatymas Metodai Includ: E-pakelis/Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu/Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus.Mes Pasirinkti Geriausias Būdas Mano Apie Laiką Ir Saugos .Visi Su Sekimo NĖRA.

Siuntos Poveikis Per 3 Dienas, Laivas Užima 15-60 Dienų, Iš Kontrolės. 80% Kad Gavo Per 20 Dienų, 10% Per 40 Dienų, 10% Per 60 Dienų, Iš Kontrolės.

Standartinis Internationl Paketu, Vidinis Burbulas Filmas, Ne Kartoninė Dėžutė.Specialių Dur Dėžės Už Didesnį Kiekį.

Vidinis skersmuo Maždaug. 18mm
Formos\modelis angelo sparnu
Prekės Pavadinimas Ayliss
Angelo sparno Dydis Maždaug. 4*14*2mm
Pakabučiai Tipas SOLITAIRE
Metalų Tipas vario+lydinio
5 Dažytos Lavos Akmenys Balta/mėlyna/Mėlyna/Violetinė/Geltona
Elemento Tipas Pakabučiai
Stilius Madinga
Funkcija 1 Angel Wing Apranga Karoliai Pakabukas
Kiekis 1 x Pakabukas/1 x Grandinės/1 x Box/5x Lavos Kamuolys
Medžiaga Mūrinis
Kabo Skylė Maždaug. 5mm
Lytis Unisex
Bauda ar Mados Mados
spalva Sidabriškai/Golden Rose
Modelio Numeris jjn063501/jjn063601
Grandinės Ilgis Maždaug. 28"colių
Kamuolys dydis Maždaug. 24*20mm

Panašūs produktai