Keramikos Diržu, Apple Watch Band 44 mm 40mm iwatch juosta 42mm 38mm Nerūdijančio plieno sagtis nuorodą apyrankė "Apple" žiūrėti 6 SE 5 4 3

€10.34

-52%

€21.55

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "apple" žiūrėti 3 juosta 38mm pack, nerūdijančio plieno juosta smartwatch, iwatch 6, replika "apple" žiūrėti " serie 6, "apple" žiūrėti 6case, olis keramikos apyrankės, d sagtis, dia žiūrėti juosta, apyrankė vyrams, appl žiūrėti juosta.

1.Suderinamas su "Apple" Žiūrėti Serija 6/5/4/3/2/1 38mm/42mm/40mm/44mm

2.Pagaminti iš aukščiausios kokybės keramikos su drugelio užsegimas, tvirtai užrakintas, ir kelią atlaisvinti netyčia, saugus ir elegantiškas.

3.Aukštos kokybės Keramikos Juosta yra Labai Patvarus, Lygaus Paviršiaus, Puikiai tinka savo Keramikos Iwatch.

Drugelis Užsegimas, Mados ir Saugumo, Lengvai prigludusi juosta.Atsiliepimai 1.Mes esame priklausomi nuo mūsų www.adeira.lt reputaciją ir klientų pasitenkinimą,kad pavyks, Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų,prašome palikti gerų atsiliepimų į mus, jei jums patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 2.jei jūs turite kokių nors klausimų ar klausimą apie jūsų užsakymą,prašome susisiekti su mumis, o ne duoti negetive atsiliepimus ir ginčų,mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas. 3.Mums rūpi mūsų vertingų klientų,ir visada pasistengsime jums padėti.Shippment 1.Mes atsiųsime paketą, per 12 valandų nuo jūsų mokėjimą.Ir, atsižvelgiant į jūsų šalį, pasirinkti geriausią pristatymas. 2.Nedvejodami Susisiekite su mumis, bet kokį klausimą,mes siūlome jums atitinkantis atsakymas.

Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino? 1.Dėl didmeninių klientų,mes jums siūlome, jūs didmeninė kaina ir nemokama express pristatymas (E. g DHL,EMS, "Fedex"...), kuri, pristatymo laikas yra maždaug 3-7 dienos (Išskyrus atvejus, atokiose vietovėse. 2.Drop laivyba klientui,mes išsiųsti prekes jūsų klientams tiesiogiai ir nereikės įdėti bet mūsų informacijos paketą.

Capatible "Apple" Žiūrėti serijos 6 5 4 3 2 1
Tipas žiūrėti diržu, apple watch SE 6 5 4 3 2 1
Stilius Mados, Verslo
Grupė Medžiagos Tipas Keramikos
Juostos Ilgis 17cm
Funkcija 1 Keramikos žiūrėti juostoje "Apple" Žiūrėti 38mm
Kilmės KN(Kilmės)
spalva juoda,balta
sąlyga Naujas su žymės
QC Bandymas vienas prieš išvežant
Modelio Numeris "Apple" Žiūrėti 38mm 42mm 40mm 44mm
2 funkcija Keramikos žiūrėti juostoje "Apple" Žiūrėti 42mm
Prekės Pavadinimas jansin
4 funkcija Keramikos žiūrėti juostoje "Apple" Žiūrėti 44mm
3 funkcija Keramikos žiūrėti juostoje "Apple" Žiūrėti 40mm
Užsegimas Tipas metalo sagtis

Panašūs produktai