Profesinės Medienos Apdirbimo Pieštuku Kompasus Linijos Žymėjimo Matuoklis Reguliuojamas Pakabos Žymėjimo Scriber Kompasas Staliaus Įrankiai

€13.85

-51%

€28.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pirminės tufting pagrindo, ranac, karinis kompasas, net pieštuko atveju, centro žymėjimo matuoklis medienos apdirbimo, mechan pieštukas, scriber, casio žiūrėti kompasą darbo, kompasas žymėjimo įrankis, valdovas staliaus darbai.

Savybės: √ Šis pieštukas kompasas yra dailidė kokybės tikslumo įrankis, pagamintas iš PP Plastiko ir anglies plieno . √ Tvirta scribing ir žymėjimo įrankis . √ Puikus įrankis priėmimo kontūrai ir ratą, taip pat naudojamas krašto ženklą . √ Naudojamas su komplekte pieštuko ar su slim tušinukas .Ateina su 2 skirtingų dydžių: 90cm (Max Skersmens) ir 150cm .Pastaba: √ Prašome leisti 1-2mm paklaida ir šviesos skirtumas .Apie produktus: Jūs gaunate tai, ką jūs mokate už.mes pasistengsime suteikti daugiau aukštos kokybės prekes pirkėjui.Visi produktai yra nekilnojamojo aprašymas mūsų parduotuvėje, prašome perskaityti gaminio aprašymai atidžiai.Jei turite bet kokių klausimų apie šį gaminį.Prašome palikite mums žinutę.

Apie mokėjimą: Parama, kredito kortelės(RMB,, ir Doleris),WebMoney(WM),TT,Vakarų Sąjunga , Qiwi piniginės, Boleto(Brazilija), SOFORT Bankų , Alipay ir kt.

Apie siuntos:, Mes atsiųsime kad per 3 dienas, kai gausime jūsų mokėjimą. (Išskyrus atostogas) visame PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus kai kurių Specialiųjų šalių ir APO/FPO) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis, tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

Klientų aptarnavimo: gavusi sklypą.Jei yra kokybės problemų, nedelsdami susisiekite su mumis.Mes padėsime jums ją išspręsti.Jei jus tenkina mūsų produktus.Prašome suteikti mums gerų atsiliepimų.Tai yra didžiausias mūsų skatinimas.

Modelio Numeris MK-90150
Medžiaga ABS Plastikas + Cinko lydinys
Svoris 258g/317g
Maksimalus skersmuo 90cm/150cm
Prekės Pavadinimas MYTEC
sąlyga Nauja
Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Ilgis 25cm/40cm
Tipas Medienos apdirbimo kompasas

Panašūs produktai