DEDAKJ Deguonies Generatorius, Importuotų Molekulinio Sieto Namų Medicinos oxygene priėmimo mašina, deguonies generavimo mašina 220V/110V

€266.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: respiratorius deguonies 110v, deguonies portabl, ceolitas deguonies koncentratorius, modelis molekulinė, piltuvas kiaurasamtis, Namų ūkio deguonies generatorius, oximet, alyvuogių oxygene koncentratorius, namų ūkio deguonies baras, auksas elektros sietą.

Gaminio Parametrų

Produkto modelis: DE-PROGRAMA Nominali galia:120VA Deguonies srauto lygis:1-5L/min Deguonies gamybos būdas: slėgio sūpynės adsorbcijos(PSA) Triukšmas:≤55dB Neto svoris:6.5 KG Deguonies koncentracija:93%±3% Matmenys:340*180*310mm Anijonas rezultatas: aukšto dažnio anijonas spinduolis Kelis

Atkreipkite dėmesį, kaip toliau

1. Pirkėjai turėtų tikrinti paketas/prekių kruopščiai prieš pasirašant prekių gavimą.

2. Jei yra jokią žalą,kreipkitės į vietinį DHL.UPS."FEDEX".TNT.EMS paprašyti skundų ir reikalavimų arba susisiekite su mumis per 24 valandas.

3. Siekiant apsaugoti jūsų elementai ir išvengti bet kokios žalos iš laivybos procesą,kai gausite paketą,jums reikėtų tikrinti elementus,jei viskas ok,tada jūs galite prisiregistruoti.Jei norite sužinoti, mašina yra bet sugadintas,nereikia registruotis ir skundą dėl vietinės laivybos kompanijos;Tada imtis nuotraukas, už sugadintą mašiną, ir paketą,iš karto išsiųsti pranešimą su mumis,mes padėsime jums išspręsti problemas.

Apmokėjimas Ir Shipmen

1. Visi daiktai bus išsiųsti per 3-7 darbo dienas, gavus apmokėjimą(išskyrus šeštadienį ir sekmadienį).

2. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą, mums reikia jūsų teisė telefono NR .įsitikinkite, kad elementai bus pasiekti jums.Jei norite pakeisti pristatymo adresą,atkreipkite dėmesį, tai dėl pavedimo arba susisiekite su mumis.

3. Prekės buvimo vieta yra ne Kinijos.We will ship elementą visame Pasaulyje,laivų punktas DHL.UPS."FEDEX".TNT.AVS.ARAMEX arba oro paštu .

4. Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis,pvz., karšto pardavimo sezono ir blogas oras,pristatymo laikas, bus šiek tiek ilgiau.Ypač per atostogų sezoną.

5. Jei prekės neturime atvykti per 60 dienų.Prašome susisiekti su mumis iš karto.Mes sekti siuntą ir atsakyti jums kuo greičiau.Mūsų tikslas yra costomer pasitenkinimą.

6. Prašome pranešė, kad tarptautinis pristatymas paprastai trunka ilgiau nei vidaus,kaip tai pagrindas, ant laivybos paslaugų teikėjo ir papročius.

Apie mokesčių ir už Papildomą Mokestį

1. Pirkėjas mokėti muito mokesčių (pareiga.

2. Kaina be muito arba muitinės, mokesčių,mes nesame atsakingi už tai.Galite pasitarti su savo vietos muitinės įstaigai, kiek tai bus.

3. Jei jūsų plotas yra atokioje vietovėje, jums reikia pridėti atskirą mokestį.

Atsiliepimai

Deguonies Tiekimas 1.1 L/min. (imtinai)-3L/min(yra komplekte)
Sertifikavimo ROHS
Įtampa (V) 110V/220V
Triukšmo Kaip 60dB
Stilius Deguonies Baras
Įrengimas Nešiojamieji
Oro Kiekis 50m3/h
Galia (W) 120VA
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas LANBOSI
Funkcija Oksigenacija
Matmenys Kita

Panašūs produktai