HD 1080P Metalo Mini Kulka Stebėti Kamera Plataus kampo IP66 atsparus Vandeniui IR-Cut Filtras Dienos/Nigh Vizija/Lauko Saugumo Kameros

€12.73

-37%

€20.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vizija, lauko kamera onvif wifi diktofonas, baterija brūkšnys cam, sony pramonės ccd camera, CCD, humbucker už strat, vaizdo kamera sony ccd, pnv, fotoaparato vaizdo wide full hd, keyboard mac.

HAINAUT (Analoginis High Definition) yra naujai sukurtas sprendimas perduoti full HD skaitmeninė vaizdo stebėjimo sistemą.Pagrindinės sąvokos HAINAUT yra teikti aukštos raiškos vaizdo naudodamiesi skaitmenine TELEVIZIJA (DTV) perdavimo.Su HAINAUT, aukštos raiškos skaitmeninių vaizdo, gali būti lengvai perduodama per bendraašiai kabeliai, vytos poros, arba tiesiog per orą.Kelis 1080p30 ir 1080p60 vaizdo srautai gali būti lengvai perduodama naudojant HAINAUT per vieną 5C2V/kabelis RG6 iki ilgio 1000 metrų be jokio kartotuvas ( Iki 500 metrų atveju 3C2V/RG59 ).

Pasaulyje analoginė TELEVIZIJA, composite video baseband signalas (CVBS) yra dažniausiai naudojamas signalo formatą.Jo populiarumą, naudojimo paprastumas ir patikimumas tapo neatsiejama mūsų gyvenimo dalimi.CVBS yra tai, de facto signalo standartas analoginę vaizdo stebėjimo sistemas.Kaip mes atsisveikinti analoginės TV su visame pasaulyje analoginis išsijungimo (ASO) ir pereiti į amžių, skaitmeninės TELEVIZIJOS, skaitmeninės technologijos, pvz., DVB-T / ISDB-T, ATSC, tapo populiarus ir būtina daug, pavyzdžiui, CVBS analoginiame amžiaus.HAINAUT naudoja labai tvirtas, AV perdavimo pajėgumus DTV lengvai ir sklandžiai atnaujinti analoginis cctv priežiūros sistema; skaitmeninis full HD.Tikimasi, HAINAUT tapti de facto standartas, skirtas skaitmeninę vaizdo stebėjimo sistemas ateityje.

Tai HAINAUT 1080P kulka CCTV Kameros, ji yra įrengta su 3,6 mm objektyvas ir 24pcs led infraraudonųjų spindulių lempos, naktinio matymo atstumas iki 40m.Built-in infraraudonųjų SPINDULIŲ-SUMAŽINTI dvigubai filtras leidžia atkurti aišku, tikroji spalva.Kas daugiau, vandeniui apvalkalas daro ji gali būti naudojama tiek patalpų ir lauko vietose.

Pastaba: Šis fotoaparatas turi prieigą prie HAINAUT 1080N DVR arba 1080P DVR arba 4MP DVR arba 5MP DVR.

1.HD 1080P Aukštos raiškos Ekranas

Aukštos raiškos sąsaja produkcija,Adekvačius online peržiūra,Mobiliojo, nuotolinio,Multi-window ekranas su 5.0 MP Rezoliucijos.Kampas bus daugiau didesnis,ir vaizdas bus geriau.

Naudojant aukštos kokybės jutiklis, vaizdas yra aiškus, švelnus ir aukštos kokybės jutiklis, vaizdas yra aiškus, švelnus;

Parama IR-CUT dviguba filtro jungiklis, dieną ir naktį, siekiant stebėti, spalva nėra iškraipymo.

HD 2MP vaizdo išvestis;

Perdavimo atstumas-500 metrų;

Paramos automatinis elektroninis užrakto funkciją, galima pritaikyti prie skirtingų aplinkos stebėsenos;

Vandeniui atsparus dizainas, IP66, patikimumas;

Milijonų vaizdo taškų HD " vaizdo perdavimo mažos kainos, didelis atstumas, jokio uždelsimo, didelio efektyvumo stabdžių-trukdymo ir lengva įgyvendinti;

Lengvas įdiegimas ir eksploatavimas, taip pat, kaip analoginių VAIZDO stebėjimo sistemos

Daugiau priimtina, mažesnę kainą nei analoginis surveilance sistema

JOKIO Uždelsimo, Realaus laiko Ekranas .

2.Lengvai nuotolinio peržiūrėti nustatymas

Paprastas nustatymas , tik 4 veiksmus mobiliajame telefone, žiūrėti, Žiūrėti vaizdo sistemos iš bet kurios vietos ir bet kuriuo metu per jus smarphone, stalo arba KOMPIUTERIO su papildoma P2P technologija, galėsite nuotolinė prieiga prie jūsų sistemos minučių arba mažiau, nr. portforwarding reikia, nuotolinės prieigos dar niekada nebuvo taip lengva!!!

3.Judesio Aptikimas ir greita įspėjimą el. paštu

Šio Fotoaparato VAIZDO stebėjimo sistema sukurta taip, kad siųsti laišką įspėtų, bet judesiai aptinkami ir leidžia jums įrašyti tik tada, kai judesio aptinkamas.Galite nustatyti sritį, kurią norite valdyti,Kai jis suveikia,ji bus siųsti laišką į savo elektroninio pašto adresą ,Jūs galite gauti iš pirmų rankų informaciją ,nesvarbu, kada ir kur esate .

4.Nuotolinės prieigos bet kur,bet kada, nesvarbu, kur esate, galite nuotoliniu būdu prieiti prie fotoaparato pamatyti live transliacijos ir stayconnected.Nuotoliniu būdu peržiūrėti fotoaparato per: nemokamai App savo mobilųjį prietaisą, nemokama TVS Klientą į jūsų kompiuterį, IE naršyklė.

5. Smart peržiūros

Jūs galite lengvai rasti vaizdo medžiagą norite atkurti,

Smart peržiūros galima su pritaikoma paieška rajone, atkūrimo laikas yra labai sumažintas pagreitinti per nesvarbios vaizdo įrašus.

6.Protingas IR-Cut Dieną naktinio matymo stebėjimą

Smart IR-Cut filtras automatiškai persijungia tarp dieną ir naktį, siekiant sumažinti color cast dienos metu ir padidinti vaizdo ryškumą nakties metu, įsitikinkite, kad jūs galite gauti ryškus priežiūros filmuotą medžiagą nuo aušros iki sutemų.

7 3. 6mm objektyvas Plačiu Vaizdo kampu,Matyti daugiau vaizdo įrašo peržiūros kampas !!!!

8. IP66 atsparus oro

Mūsų kameros priima sunkiųjų metalų būsto,profesinės IP66 atsparus oro,Suteikiant stabilių rezultatų tiek patalpose ir lauke.

Cctv saugumo sistemos yra plug and play ,lengva nustatyti,Todėl pakelti lengviau.Nuotolinio peržiūrėti bet kur ir bet kada.

HD 5.0 MP Kamera Specifikacijos

Video

Vaizdo jutiklis:1/3"colių 1080P CCD

Vaizdo įrašo kokybė:1080P

Objektyvas:3,6 mm objektyvas

Dienos/Nakties Režimas:Spalva Per dieną/persijungia į B&W naktį

Bendrieji

Indoor / Outdoor:Tinka vidaus arba Lauko naudojimui

Darbinė Temperatūra:-50°F~122°F / -40°C ~50°C

Veiklos Maitinimas:DC 12V

Atsparūs vandeniui:taip

Minimalus Apšvietimas: 0.01 Lux

Kūno Statybos:Kulka su Built-in Wall Mount

Triukšmo Mažinimas: Parama 2D/3D

Spartos Valdymas: VBR/CBR

Skaitmeninė WDR: Parama

Naktinis Matymas

Atstumas:Iki 40m

IR Cut Filtras:taip

Skaičius IR Objektyvas:24 vnt Matrica IR Led

Nereikia montuotojai,2,Išsaugoti, montavimas nemokamai.3,Kontrolės diegimo metu laisvai,

Pritaikymas:Namuose,prekybos centre,viešbutyje,sodas,fabrike,parduotuvėje "office",,, ir tt,

Mes išsiųsti prekes per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo yra patikrinti, www.adeira.lt.

Šiuo metu, beveik visi produktai mūsų parduotuvėje yra nemokamas pristatymas.Elementai, kurie toliau 2KG gabena Kinija Paštu oro paštu numatytasis..Už DVR ir apsaugos sistemos, mes remiame įvairius logistikos būdas skirtingose šalyse.Prašome patikrinti informaciją dėl prekės aprašymas puslapį.

Stilius Bullet Fotoaparatas
Patvirtinto sertifikato CE, ROHS, FCC
Technologijos Centrinis
Palaikomos Operacinės Sistemos "Windows 7"
Modelio Numeris HKI-ADC1080-1056
Objektyvo (mm) 3,6 mm
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 264
Garantija 3 metai
Fotoaparato Funkcija Kulka ."Day&night vision,IR-cut.Neperpučiamas
Tinka vidaus /lauko
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų "Windows Mobile
Židinio Nuotolis 3,6 mm
Prekės Pavadinimas HKIXDISTE
Įrengimas Normalus
DĖMESIO 3,6 mm
Kilmės šalis Shenzhen,Kinija
Jutiklis CCD
Ryšiai Uždara Sistema/VAIZDO Laidinis
Signalizacijos Veiksmų El. Paštas Nuotrauka
Kameros Rezoliucija VAIZDO HAINAUT 1080P VAIZDO KAMERA
Mobilus Telefonas peržiūra "xmeye"App
Jutiklis Prekės Sony
signalizacijos sistema Judesio Aptikimo+Įspėjimą El. Paštu
Žiūrėjimo Kampas 90°
P2P "icloud" www.Xmeye.net
Jutiklio dydis 1/3"

Panašūs produktai