Pacientų Pakėlimo Kilpos Vienas Vežėjas-Asmuo, Perduodantis Diržas, Vežančių Aukštyn Žemyn Laiptais į Lovą,neįgaliųjų vežimėlių,Kėdžių,Automobilių,Transporto priemonės Neįgaliesiems

€29.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: face lift, pacientams, liftas, ratų vežimėlis, pakeliama lova, lovos atlošas, lova lifter, automobilio slenksčio, laiptų lipti susisiekimas, vyrų šlapimo, kėdė elektros varantys.

Pacientų Pakėlimo Kilpos Vienas Vežėjas-Asmuo, Perduodantis Diržo vykdyti Aukštyn ir Žemyn Laiptais į Lovą,neįgaliųjų vežimėlių,Kėdžių,Automobilių,Transporto priemonės Vyresnio amžiaus žmonėms,Neįgaliesiems,Neįgalus,Bedridden Apie daiktų: --Medžiaga: poliesterio audinio, dvigubo sluoksnio.Patvarus ir ranka, skalbti mašinoje. --Dydis: L: L103xW75cm, tinka vyrams/svoris virš 60kgs/132lbs, žemiau 100kgs/220lbs.S: L88xW67cm, tinka moterims/svoris mažesnis nei 60kgs/132lbs. --Idealiai tinka pernešti vyresnieji, ligonių ar neįgaliųjų aukštyn arba žemyn laiptais ar iš ankštose vietose, kad gurney/elektriniai keltuvai negalite gauti, lova, vežimėlis, kėdės, automobilių, transporto priemonių ir kt. - Vienas asmuo gali veikti.Jo rankose gali būti nemokama clutching laiptų porankiai, atidaryti automobilio duris ir kt. --Reguliuojamas diržas per petį su kamšalu, kad suteikia daugiau komforto.Su sklendėmis, lengva naudoti. -- Dėmesio: Šis produktas gali būti naudojamas tik atlikti žmonės, kurie gali būti atliekamas su rankomis.Į šio produkto privalumas yra tai, kad ji gali laisvai rankas ir kad žmonės lengviau atlikti.Pavyzdžiui, vykdydama žmonių, jums gali vaikščioti tik 20 metrų, ir jūs galite lengvai nueiti 50 metrų su liftu diržas.Jums taip pat gali patikti:

Laivybos Ir Krovinių:

· Paprastai,mes išsiųsti elementai per 3 darbo dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

· Mes Laivas visame Pasaulyje, išskyrus GOA/FPO.

· Prašome įsitikinti, kad jūsų pristatymo adresą ir pašto kodą yra teisingas,ypač Rusija klientus ,prašome palikti savo vardą ir pavardę.Jums bus pastebėta su sekimo numerį, kai prekė bus išsiųstas.

· Dauguma šalių ir regionų nemokamas pristatymas Kinija paštu, oro paštu, www.adeira.lt Standartinis Pristatymas ar ePacket .Pasiekti dauguma šalių per 35-60 dienų.Skirtingose šalyse ,Skirtingi pristatymo data .Kiti yra taip pat mažai krovinių.

Tačiau, dėl tam tikrų priežasčių, pavyzdžiui, atšiaurus oras, muitinės klirensas, šventės ,ir kt.kartais nenumatytų vėlavimų gali kilti.Jei ji buvo per 35 dienas nuo jūsų mokėjimo dienos, ir ji gauta ne, nedelsdami susisiekite su mumis, Mes jums sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!.

· Jei jums reikia elementą, skubiai, prašome susisiekti su mumis, mes galime atsiųsti jį EMS,UPS,DHL,ir pan,Tačiau papildomos išlaidos bus atliekamas pagal pirkėjo.Ačiū už jūsų supratimą.

· Mes nesame atsakingi už muitinės muito, importo mokesčių, saugojimo mokestis ar kitų papildomų mokesčių už importą į savo šalį.

Spalvų Neatitikimas

· Prašome suprasti, kad skirtingų spalvų, gali būti dėl kažkokių priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindys ekrane,apšvietimas,fonas,t.t..Tačiau,jei jūs manote, kad jūs gaunate klaidingą spalvos, prašome susisiekti su mumis.

Grąžinimas:

· Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti ją per 5 dienas.Laivybos ir tvarkymo mokesčiai nėra grąžinami.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai, grąžinimo elementus.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti.

· Jei norite grąžinti prekę, prašome įsitikinkite, kad elementas yra tai originalios būklės ir atsiųsti mums sekimo numerį.Jei elementas yra sugadintas arba prarastas per grįžta,jums teks už jį atsakingi,mes ne suteikti jums visa grąžinamoji išmoka.Mes galime pareikšti ieškinį su logistikos kompanija, už išlaidas, žalą ar nuostolius.

· Mes grąžinsime jums gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, po tiek pirkėjas ir pardavėjas atšaukti operaciją iš www.adeira.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

· Jeigu ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

Atsiliepimai:

· Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų ir keturi 5-žvaigždučių jei esate patenkintas savo pirkiniu.

· Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Geriausias būdas išspręsti šią problemą yra komunikacijos.

Prekės Pavadinimas Paciento perkėlimas diržas, paciento perkėlimas pakėlimo kilpos
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Petnešos & Palaiko
Medžiaga Poliesterio Audinio
Savybės Dvigubo sluoksnio, Patvarus, Plaunamas
Poveikis perdavimo liftas pacientams,vyresnieji,bedridden,neįgaliesiems

Panašūs produktai