Kreivi storio analiniai žaislai big butt plug šilumos kriaukle struktūra didelis silikoninis dildo YOCY nauja meno fetišas erotinis sekso žaislai

€21.51

-44%

€39.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mano sekso žaislai, ge plug, moteris didlo, analinis, sekso žaislas, Aliuminio šilumos kriaukle, kriaukle, vibrat, lytis, analinis kaištis.

YOCY-201 Kreivi storio analiniai žaislai big butt plug šilumos kriaukle struktūra didelis silikoninis dildo YOCY nauja meno fetišas erotinis sekso žaislai

1. Spalva raudona sumaišyti su juoda žalia sumaišyti su juoda mėlyna sumaišyti su balta 2. Svoris ir Matmenys prašome patikrinti, ar aspektą, žemiau dydžio diagramos vaizdą Svarbu: Sekso žaislai matmens paklaida egzistuoja, dėl žemiau 3 priežastys, ir šis nuokrypis (±1cm) paprastai laikoma leidžiama.Nedarykite pirkimo, jeigu tai nėra priimtina jums.a) sekso žaislai yra netaisyklingos formos b) matavimo metodai skiriasi c) sekso žaislų medžiagos savybės 3. Paketas Apima 1 vnt sekso žaislas

F. A. K.

1 - Ar man reikės mokėti PVM?

Tik, jei yra bet kokia jūsų šalyje.Kaina šioje svetainėje, nėra jokių tarifų, mokesčių muito ar Muitinės įforminimo mokestį, bet kurioje šalyje.

2 - Kaip atsargiai yra jūsų pakavimo?

Labai.Mes atsiųsime rudos dėžės, nenaudojame pašto vokai, kuris gali atskleisti, kas yra daiktas, kai jausmas jį.Mes įdėti siuntėjas žemyn, kaip Chen Jian, mes neturime paminėti FAAK ne visi.Turinys yra pažymėtas kaip "gumos rod'.

3 - ar siunčiate į mano šalį?

Mes laivas visame pasaulyje, ir dauguma šalių, sąrašas.Tačiau, jei jos nėra, tai yra, nes Muitinės klausimas.

4 - Kokie jūsų žaislai, pagaminti iš?

FAAK žaislai yra pagaminti iš ne alerginį Silikono.Tai minkštas, lankstus ir jaustis puikiai, nuo odos.Silikono naudojamas sudėtyje nėra Ftalatų.FRRK sekso žaislai yra pagaminti iš nerūdijančio plieno.

5 - Kiek laiko iki jums išsiųsti savo užsakymą?

Mes siekiame išsiųsti savo užsakymą karto, tai dažnai tą pačią arba kitą dieną, arba pirmą darbo savaitės dieną, jei jūsų užsakymas yra pateikti savaitgalį.Užsakymai gali užtrukti šiek tiek ilgiau, jei neturite pakankamai išteklių, bet mes visada gamybos.Porą kartų per metus mes gali būti uždarytas fewd dienas ar taip, bet jūsų užsakymas bus išsiųstas tiesiai nuo mūsų grįžimo.

6 - Matavimo

Matavimai svetainėje yra vadovas, nes yra šiek tiek tolerancijos, nes prekės yra rankų darbo, sekso žaislai yra netaisyklingos formos, matavimo būdai skiriasi, sekso žaislai, medžiagos savybių, tačiau ši tolerancija laikoma priimtina.

Prekės Ženklo Istorija

Čia yra trumpas įvadas apie tai, kas mes esame.QianAi yra originalus gamyklos top 10 sekso žaislai, prekės Kinijos "FAAK" & "FRRK" ir gamina tikroviškas dildo ir analinis kaištis, kurie yra pagaminti iš silikono ir PVC medžiagų, silikono vibratorius, vibruojantis dildo ir vibruojantis analinis kaištis, kaip gerai, kaip S&M, sekso žaislai, pavyzdžiui, gaidys narve.Dėl FAAK ir FRRK sekso produktai.Visiems FAAK sekso produktai, yra FAAK žymė, sekso žaislai apima tikroviškas dildo, analinis kaištis, vibratorius, multi-color analinis dildo, gigantiškas dildo, dvigubo baigėsi dildo, triviečiai, pasibaigusius dongs, daržovių, gėlių, augalų, dildo, gyvūnų dildo, granules, dildo, kardas, dildo, vyrų masturbator.Visiems FRRK sekso žaislai, ten FRRK žymė, produktų surinkimas yra S&M lytis produktus, apima metalo gaidys narve, plastikiniai varpos narve.Mūsų tikslas yra tarnauti savo poreikius ir teikti aukštos kokybės sekso žaislai profesionaliai.Mes vertiname jūsų, kad ir tikimės, kad dirbti su jumis dar kartą.

Diskretiškas Paketą ir Po pardavimo Paslaugos

Pastaba: Prieš Priimant Pirkimo

1. Kaina neturi būti jokių tarifų, mokesčių muitų, Muitinės klirensas mokestis (jei yra) bet kurioje šalyje. 2. Sekso žaislai matmens paklaida egzistuoja, dėl žemiau 3 priežastys, ir šis nuokrypis (±1cm) paprastai laikoma leidžiama.Nedarykite pirkimo, jeigu tai nėra priimtina jums.a) sekso žaislai yra netaisyklingos formos b) matavimo metodai skiriasi c) sekso žaislų medžiagos savybės

Produktas Kreivi storio analiniai žaislai
Nepadori Nuotrauka No
Modelio Numeris YOCY-201
Prašymas už tai, kad seksualinio malonumo
Prekės Pavadinimas NUUN
Medžiaga pagamintas iš organizmui saugaus silikono medžiaga
Pakuotė Diskretiška Pakuotė
Seksualinio Pobūdžio No
Dydis check the size in overview
Elemento Tipas analinis kaištis

Panašūs produktai