Autel AP200M OBD2 OBD Bluetooth Skaitytuvas Automobilių Diagnostikos Įrankis OBDII PK Thinkdiag Easydiag 3.0 MD802 AP200 CR319 obd Diagnostikos 2

€38.99

-25%

€51.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: autel maxicom mk808, obd2 skaneris, obd2, rankiniai įrankiai, "bluetooth" auksas, automobilis geros, launch x431, harajuku japonų, automobilių diagnostikos aparatūra, drone helipad.

AUTEL AP200M

Visus sistemų diagnostika, Tepalų iš naujo, DPF, EPB, SAS, BMS Reset, Sklendės, rungtynės, OBDII Funkcijų, 1 nemokamą programinę įrangą!

■ Keliomis Kalbomis

Anglų, tradicinė Kinų, prancūzų, vokiečių, ispanų, portugalų, olandų, lenkų, švedų, korėjiečių, Japonų, rusų, italų.

■ Breif Įžanga

Mūsų naujos serijos automobilių diagnostikos ir paslaugų programėlių, MaxiAP AP200 C/H/M, yra specialiai sukurtas siekiant suteikti kiekvieno mechaniko "PASIDARYK pats" puikus programinės įrangos, kad tilptų savo poreikius ir remonto ir techninės priežiūros transporto priemonės su savimi.Šios naujos programos, kad bendrauti su transporto priemonės per įsigijo vieneto "Bluetooth" OBDII dongle, yra suderinama su JAV, Europos ir Azijos transporto priemonių, 1996 ir naujesnių, ir yra nemokamai atsisiųsti iš "Google" Playstore ir "Apple app store" Su AP200M yra visos sistemos, skeneris ir funkcija turtingas, aptarnavimo įrankis, skirtas transporto priemonių prekės vartotojo pasirinkimas.

■ Išsamios Sistemos, diagnostika

Su aukščiausios sistemų diagnozavimas, tai daugiafunkcinė obd2 skaitytuvas gali būti naudojamas norint perskaityti visas prieinamas sistemas'ECU informacija, siekiant palengvinti transporto priemonių diagnostikai.Sukomplektuotas sistemas skirtis nuo skirtingų automobilių, ir jie paprastai yra Variklis, pavarų dėžė, ABS, SRS, SAS, PSSS, EPB ir Kuro sistemų ir kt. - Skaityti Dtc, iš automobilio kontrolės sistemas, surasti problemas srityse, ir pasiūlyti sprendimus; - Ištrinti kodai lengvai po to, Dtc išrinkti ir tam tikri remonto darbai buvo atlikti; - Live duomenys rodo, kiekvieno elemento parametras rodomas analoginis, tekstas, signalo grafikas rūšių ir kt.; - Veiklioji testas, naudojamas prieigai prie transporto priemonės konkrečių posistemio ir komponentų bandymams.

■ 6 Galingi Iš Naujo Paslauga

Šis "Bluetooth" OBD2 skaneris yra specialiai sukurta siekiant suteikti jums greitą prieigą prie transporto priemonės sistemų, įvairių reguliaraus remonto ir techninės priežiūros darbus spektakliai.Yra kai kurie dažniausiai naudojami specialūs reset paslaugų sąraše jūsų nuoroda:

Aliejus Iš Naujo

Naftos Reset --Atlikti iš naujo Variklio Alyva Gyvenimo sistema, kuri apskaičiuoja optimalų naftos gyvenimo keitimo intervalas priklauso nuo transporto priemonės vairavimo sąlygų ir klimato.

EPB iš Naujo

EPB Reset --Išlaikyti elektroninės stabdymo sistema saugiai ir veiksmingai išjungdami ir įjungdami stabdžių valdymo sistemą, nustatant stabdžiai, po disko, ar mygtukai pakeitimas, ir kt.

BMS Reset

BMS Reset --Įvertinti baterija valstybės, stebėti uždaryti jungimo srovė, registruoti pakeitus bateriją ir įjunkite poilsio transporto priemonės būklę.

SAS iš Naujo

SAS Reset --atlikti kalibravimo Vairo Kampo Daviklis, kuris nuolat saugo dabartinės vairo padėtis, kaip važiuoti tiesiai į priekį padėties jutiklis EEPROM.

DPF Regeneracija

DPF Regeneracija --Tvarkyti DPF regeneracija, DPF komponento pakeitimas mokyti ir DPF mokyti-po pakeisti variklio valdymo blokas.

DPF Regeneracija

DPF Regeneracija --Tvarkyti DPF regeneracija, DPF komponento pakeitimas mokyti ir DPF mokyti-po pakeisti variklio valdymo blokas.

Droselio Iš Naujo

■ Keliomis Kalbomis

Anglų, tradicinė Kinų, prancūzų, vokiečių, ispanų, portugalų, olandų, lenkų, švedų, korėjiečių, Japonų, rusų, italų.

■ Specifikacijos

Ryšių BL 4.2 Dual-Mode Belaidžio ryšio Dažnis 2.4 GHz Įvesties Įtampos Diapazonas 9 VDC 26 VDC Maitinimo Srovė 100 mA@12 V Miego Režimo Srovė, 3 mA@12 V Eksploatavimo Temp. 0°C iki 50°C Saugojimo Temperatūros. Nuo -20°C iki 70°C Matmenys (L*W*H), 59 mm (2.32") * 44 mm (1.73") * 21,5 mm (0.85") Svoris 32.1 g (0.07 lb.)

■ Pakavimo Sąrašas

1 * Pagrindinis Blokas

■ Garantija

12-mėnesių garantija jokio kokybės problemų

Sertifikavimo CE
Funkcijos 2 Naftos/Sklendės/DPF/EPB/SAS/BMS
Specialios Funkcijos "Bluetooth"
Prekės Pavadinimas Autel
Programinės Įrangos Versija Autel
Kalba 4 Japonų, Rusų, Italų.
Suderinamas "Android" ir "IOS"
Funkcija 1 Skaityti & aišku kodai
Programinės Įrangos Atnaujinimas Taip
Kalba 3 Olandų, Lenkų, Švedų, Korėjiečių
Garantija 1 Metai Rūpesčių Garantija
Kilmės KN(Kilmės)
Kalba 1 Anglų, tradicinė Kinų, prancūzų
Elemento Tipas "Bluetooth" OBD2 Skaneris
Aparatinės Įrangos Versija AP200M
Kalbos 2 Vokiečių, Ispanų, Portugalų,
Kalbos Prancūzų

Panašūs produktai