6.53" Už Oukitel WP7 LCD Ekranas Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis Asamblėjos Mobiliųjų Remontas, Dalys LCD + Stiklo Skydelis + Įrankiai + Klijai

€27.91

-15%

€32.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: oukitel k9 lcd, oukitel k7 lcd, oukitel wp5000, doogee pro, oukitel wp6, oukitel wp7, doogee s55 lite, oukitel wp lcd, k13 pro, oukitel tp2.

1.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, jei turite kokių nors klausimų ar reikia pagalbos, mes ją išspręsti kuo greičiau jums. 2.Kas elementai yra išbandyta, gerai QC prieš pristatymas.Ji yra trapi ir sunku pakeisti.Prašome išbandyti jį vėl prieš montavimas. 3.Prašome pasirinkti teisingą telefono modelį, ir spalvą save. 4.Prašome patikrinti, ar paketas, geros būklės, kai gausite paketą.Jei paketas įsipareigojimų,prašome don, jį pasirašyti ir paimti vaizdo įrašų į mus, mes atliksime geriausias sprendimas jums. 5.Jei jokių problemų kilti atsitiktinai, prašome susisiekti su mumis iš karto, prieš paliekant blogas atsiliepimus ir atidarymo ginčą.Mes suteikiame jums geriausią sprendimą, ačiū!

spalva juoda
Komponentas LCD+Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis Asamblėja
Suderinamos Prekės OUKITEL
Ekranas > 3"
LCD Kit Taip
Prekės Būklė Naujas
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas FSTGWAY
Pakuotė Antistatikas krepšiai+Burbulas krepšiai+Putplasčio Dėžutę
Medžiaga IPS
Tipas LCD & Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis
Jutiklinio Ekrano Tipas Capacitive Ekranas
Dovanų Įrankiai + Klijai
Pristatymo Laikas 1-3 darbo dienas
Rezoliucija 1080*2340
Kaina didmeninės kainos
Dydis 6.53 inch
Kokybė 100% Testuotas darbo
Sertifikavimo NĖRA
Modelio Numeris Už Oukitel WP7
Garantija 12 Mėnesių

Panašūs produktai