Autentiškas Razer KRAKEN 7.1 V2 Gyvsidabrio USB Skaitmeninis žaidimų ausinių balta laidinio pro žaidimas laisvų rankų įranga su logotipu, šviesos PC

€91.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: razer led laisvų rankų įranga, fone razer kraken pro v2, projekto roko pagal šarvai, pele razer deathadder mini v2, vairuotojo razer kraken, pelė razer, "logitech" pelės, earphon, wot razer kraken pro, razer.

Mūsų politika

Mokėjimo

Siekiant užtikrinti abiejų šalių interesus, mes priimame tik www.adeira.lt Sąlyginio mokėjimo, prieš jums mokėti, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas, Mokėjimo rungtynes adresas norite mums laivas.

Pristatymas

Mes išsiųsti prekes per 3 darbo dienas, kai sistema patvirtina mokėjimą.Dauguma produktų, mes siūlome nemokamas pristatymas,a ccording prie skirtingų šalių, skirtingų produktų, pasirinkti geriausią kokybė ir greitas pristatymas būdu, paprastai ji trunka apie 15 -35 darbo dienų pristatymas

.

Grąžinimo Politika

Jei jums gauti elementą, bet ji skiriasi su savo byla arba nėra geros būklės, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas grąžinti arba išsiųsti,

Kai kuriais atvejais mes reikia klientui siųsti elementą atgal į mus, pagal reglamentą, pirkėjas mokės grąžinimo pašto išlaidas.Jūsų supratimas bus dėkingi.

Susisiekite su mumis ir Atsiliepimus

Jeigu turite kokių nors klausia, ar kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus el. paštu ar internetu, mes su malonumu į serverį jums.

Mes palikti teigiamą atsiliepimą visiems pirkėjui, kai užsakymas baigtas.

Jūsų pasitenkinimas mūsų siekimas.Jei jus tenkina mūsų daiktų ir paslaugų, maloniai prašome imtis jūsų laiką palikite mums teigiamų atsiliepimų ir 5 balų įvertinimą.

Jei esate nepatenkinti su mumis, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą ,

mes padarysime viską, kad ją išspręsti jūsų pasitenkinimą ir padaryti jūsų pirkinių patirties malonus čia.

Ausinių Pagalvėlės Medžiaga Atminties Putos
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Yra bevielis No
Jungtys USB
Parama Atminties Kortelės No
Komunikacijos Laidiniu
Kištuko Tipas Linijos Tipas
Stilius Ausinių
Kilmės KN(Kilmės)
Atsparus vandeniui Taip
Vocalism Principas Dinamiškas
Modelio Numeris kraken
Jautrumas 109dBdB
Prekės Pavadinimas iconstel
Garso Valdymas Taip
Su Mikrofonu Taip
Funkcija HiFi Ausinės
Atsparumas 32ΩΩ
Valdymo Mygtukas Taip
Earcups Tipas Uždaromos
Sertifikavimo CE

Panašūs produktai