Lieti Aliuminio Radijo Dėklas 4x4 Rc Hobis Modelio Automobilių Buggy Sunkvežimių 1/18 Wltoys A959 A969 A979 K929 Atnaujintas Hop-Up Dalių Spalvinga

€8.54

-21%

€10.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: valgyti dėklas, a959 dalis, rc modeliai 4x4, rėmas rc, buggy shell, Buggy 4x4, 4x4 mudguard, sparnas blyksnius universalios, valdymo radijo rc, 110 hpi buggy rėmelį.

Produkto Pavadinimas : Radijo Dėklas Prekės Pavadinimas : RCAWD Transporto priemonės Tipas : Automobilių Taikoma RC Automobiliai: Buggy , Sunkvežimių Skalė : 1/18 Medžiaga : Aliuminio Lydinio Transporto priemonių Gamintojas : Wltoys A959 A969 A979 K929 Kuro Šaltinis: Elektrinis Spalva : Mėlyna Violetinė Geltona Juoda Paketų Sąrašo : Vienas Gabalas

Savybės:

Pakeisti Dalis#

Kietojo anoduoto spalva,CNC naudojami PTFE dengtos grūdinto lydinio 6061-T6

Ryškios spalvos, su rafinuotas kūrinys, kuris leis jūsų RC automobilis atrodo labiau mados

Labai pakeitimo aksesuaras atnaujinti savo RC modelio automobilių

Galima raudona.Mėlyna, Geltona,Juoda

Specifikacija:

Suderinama su: 1/18 wltoys a959 a969 a979 k929 ir kt.

Medžiaga : Aliuminio Lydinys

Spalva: Violetinė.Mėlyna, Geltona,Juoda

Paketas Apima:

1Pcs radijo dėklas

Pastaba:Patikrinkite, ar konkretaus modelio instrukcijoje suderinamumas,arba Susisiekite su mumis.

____________________________________________________________________________________________________________________________

Apie Produktus

Apie Spalva : Metalo gaminiai buvo nuspalvintas anodinio oksidavimo gydymas .Kartais spalva bus šiek tiek kitoks, kaip anodinio oksidavimo gydymas .Tikimės, kad jūs žinote, tai prieš užsakymą.

Apie Scratch :, Nes metalas yra labai lengva subraižyti.Metalo gaminiai gali būti kai kurie defektas ant paviršių, pvz., įbrėžimams.Mes tikimės, kad jūsų supratimą.

Apie Skirtingų gamybos Procese: gal kas partijomis bus kai įvairiais su išvaizda, tai neturės įtakos produktų darbo.Tikimės, kad jūs žinote, tai prieš užsakymą.

Apie Pristatymo Adresas 1. patikrinkite, ar teisingą adresą, prieš užsakymą .Jei jums reikia pakeisti adresą po užsakymo , prašome atšaukti ir turi naują tvarką, su teisingą adresą . 2. prašome pasiūlyti adresą į anglų.Analphabetic sistemą adresas nebus siunčiamos iš laivybos kompanijos .Ir ši nutartis gali būti panaikinti .www.adeira.lt Premium Pristatymas Į Rusijos Pirkėjo 1. Gavėjas Pavadinimas mush būti paso pavadinimas. 2. Mėnesio vertė turėtų būti ne mažesnė kaip 1000 eurų ir svorio turėtų būti mažesnė nei 31kg .Ar jūs turite mokėti mokestį . 3. Produkto kiekis vienoje dydis ar spalva , neturėtų būti daugiau nei 5 vnt .Ar jūs turite mokėti mokestį . 4. Po išsiuntimo Tvarka, vežėjui bus paprašyti jums pasiūlyti paso numerį , paso pavadinimas ir paso Išdavimo Data .Ir jūs turite pasirašytą Muitinės licencijos sutartis internetu.

Susisiekite su mumis grąžinti per 15 dienų, jei jums nereikia gauti po 60 dienų pristatymas.Siūlome sekimo numerį, kuris yra stebėjimo informaciją .Piktintis, jei produktas bus sulaužyta pristatymas.

Prekės Pavadinimas RCAWD
Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
Modelio Numeris A580030
Masto 1
RC Dalys ir Acc Jungtys/Laidai
Atnaujinti Dalys/Priedai Rėmas
spalva Mėlyna Violetinė Geltona Mėlyna
Transporto Priemonės Tipas Automobiliai
Įrankis Prekes Radijo Dėklas
Ratų bazė Varžtai
kuro šaltinis elektrinis
WLtoys A959 A969 A979 K929
Produkto pavadinimas Radijo Dėklas
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Radijo Dėklas
Medžiaga Aliuminio Lydinio
Keturi varomi Ratai Atributai Shell/Važiuoklės/Sparnas/Galvos
Techniniai parametrai Vertė 10
Taikoma RC Automobiliai Buggy , Sunkvežimių

Panašūs produktai