OLEVS didelis laikrodžiai vyrams prabangos prekės deimanto stiliaus kvarcinis žiūrėti vyrams, juoda ir aukso laikrodis vyrams, vandeniui mens dienų 2020 m.

€28.52

-61%

€73.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: juoda žiūrėti moterims, lokys žiūrėti vyrai, michel žiūrėti, patek philipp žiūrėti, vyrai pilotas žiūrėti, pd 1644, tonas rolex day data, moterų olevs žiūrėti, deimantų žiūrėti moterims, patek philipp.

OLEVS didelis laikrodžiai vyrams prabangos prekės diamond vyrai laikrodžiai kvarco žiūrėti

Aprašymas: - 100% naujas. - Originalus kvarco judėjimas, accuratetiming patvarus - Gražus deimantų, geras amatų, tvarkingas ir tvirtas - Patvarus coationgs akinių - 30Meter atsparus vandeniui - nerūdijančio plieno apyrankė statyti Specifikacija (apytiksl.): - Svoris: 120G - Byla skersmuo: 40mm - Byla storis: 11mm - Apyrankės plotis: 20mm - Apyrankė apskritimo ilgis: 19cm Funkcijos: HD Šviesos / Kalendorius /vandeniui Rinkiniai: - 1 OLEVS žiūrėti - 1 OLEVS originalių dovanų dėžutėje - eksploatavimo instrukcija, garantinė kortelė. - metras koregavimo įrankis

【OLEVS Prekės Įvadas】 - Gyvenime verslą: "Vientisumo valdymas." - Sujungia eleganciją, eleganciją ir išskirtinumą. - Laikytis "tiesa, kokybė, klientai pirmiausia" principas. - Greičiau, logistika, geresnės paslaugos ir geriausia kokybė yra esmė mūsų prekės ženklą. 【Minios】 Pristatymo vadovų, viršininkų, kolegų, klasės draugais,su Žmona, meilužis, draugei, Kalėdų, Padėkos, Holivudo, vestuves, jubiliejus, gimtadienius, padalos, Valentino Diena, Motinos Diena ir pan.visos geros dovanos artimiesiems. 【apie atsiliepimus】 - Mes teikiame didelę svarbą klientų pirkinių patirties ir atsiliepimų.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų iš penkių žvaigždžių yra mūsų varomoji jėga.Jei jums palikti teigiamą arba teigiamų atsiliepimų apie mūsų produktus ir mūsų parduotuvėse, būsime labai dėkingi. - Mes esame sąžiningas ir patikimas tiekėjas, ir mes tikimės, kad kiekvienas klientas draugas bus meilė mūsų produktų ir labai malonią patirtį.Jei jus tenkina mūsų prekes ir paslaugas, tada būtinai mums 5 žvaigždės šlovė mums bus labai dėkingas.Jei turite kokių pasiūlymų ar nepatenkinti prekių ar paslaugų, taip pat prašome pateikti mums 5 žvaigždučių įvertinimą, ir užduoti savo klausimą, prašome neturėti jokių ryšių ir kontaktų paliko neigiamų komentarų, tai mums bus pirmas kartas, teigiamai reaguoti ir spręsti Savo klausimą.Jei yra problema, mes neleis jums žemyn ir duos jums gerą atsakymą,mes sunkiai dirbame, siekiant sukurti 100% parduotuvę. 【grąžinimo politika】 1 - jei jums gauti prekes ir aprašymas nėra patenkinti arba nepatenkinti kokybe, prašome susisiekti su mumis laiku suteiks visą kompensaciją。 2 - Jei norite grįžti, nes jūsų priežasčių, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas po prekių gavimo, mes suteikti jums su adresą grąžinti prekes, Bet jūs turite sumokėti krovinių grąžinimo.Mes grąžinti grąžinti pinigus į jūsų sąskaitą, kai gauname prekes, bet krovininio nėra grąžinami.Prašome suprasti. 【Judėjimo techninės priežiūros】 Kvarco žiūrėti: jei baterija yra tuščia ir laikrodis sustoja, jis turėtų būti išsiųstas į laikrodžių remonto dirbtuves patikrinimui kuo greičiau, kad būtų išvengta žalos judėjimo sukelia baterijos, be elektros liko žiūrėti ilgą laiką.Mechaninis laikrodis: nes automatinis mechaninis laikrodis turi remtis rankos mosto ir vėjo automatiškai, todėl jūs turite dėvėti ilgiau nei aštuonias valandas per dieną, siekiant užtikrinti, tikslus laikas.Kai mechaninis laikrodis yra nenaudojamas, tai geriau likviduoti vieną kartą per mėnesį, siekiant užkirsti kelią naftos metrų nuo įtvirtinant.

Reloj Hombre Vyriški žiūrėti vandeniui
Sertifikavimo CE
Byloje Formos ROUND
spalva Balta / Aukso /Juoda /Juoda
Stilius Verslas
Juostos Plotis 16mm
Dial Lange Medžiagos Tipas Hardlex
Prekės Pavadinimas OLEVS
Užsegimas Tipas Mygtukas Paslėptas Užsegimas
žiūrėti vyrams vyrų laikrodžiai 2020 prabanga
montre homme 2020 m. auksinis laikrodis kvarcinis žiūrėti vyrai vyrai žiūrėti
Kilmės KN(Kilmės)
Judėjimas KVARCAS
Atsparumas Vandeniui Gylis 3Bar
Typle žiūrėti diamond
Byla Storis 11mm
Funkcija Savaitę Ekranas
Modelio Numeris OLEVS-6618
Bylos Medžiaga LYDINYS
Elemento Tipas Kvarciniai Laikrodžiai
relogios masculino vyrai laikrodžiai kvarco žiūrėti
erkek siųsti laikrodžiai mens 2020 m.
Ciferblato Skersmuo 40mm
Juostos Ilgis 19cm
Grupė Medžiagos Tipas Nerūdijančio Plieno
Dėžės & Atvejais Medžiaga Popierius

Panašūs produktai