Pulse Oximeter Deguonies Įsotinimo Širdies ritmo Monitorius, Miego Apnėja, Sveikatingumo su Vibracija, Žadintuvas APP PC Ataskaita Wellue O2Ring

€118.51

-45%

€215.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ekg monitorius, deguonies portabl, yuwel, signalizacijos secur, paprasta piršto pulse oximeter, boxym oximeter, wego širdies ritmo monitorius, stebėti vnt, oximet, stebėti.

Ką daro O2Ring skiriasi? 1> O2Ring turi lghtest, mažiausias, ir labiausiai patogus žiedas jutiklis nakties nuolat stebėti, kuris yra patvarus ir pritaikyti labiausiai pirštus.

2> B uilt-in vibratorius iš O2Ring vibruoti ir pranešti jums, kai deguonies lygis yra žemesnis kaip jūsų nustatytą ribą, arba kai jūsų širdies susitraukimų dažnis yra per didelis arba per mažas.Tyli vibracija, ne beep " signalas, kad jūs ir jūsų partneris geriau miegoti .

3> Išsami analizė ir grafikas tendencijas savo vienos nakties kraujo deguonies lygis, širdies ritmas ir kūno judėjimo APP rodo, sveikatos įžvalgų.

4> Su O2Ring jums galėtų imtis miego apnėja bandymas namuose .Tik eksporto arba spausdinti vienos nakties oximetry ataskaitas iš KOMPIUTERIO programinę įrangą, pasidalinti neribotas PDF/CSV formatu ataskaitas savo miego tyrimas gydytoją ir gauti ramybę.

Deguonies Lygio Diapazonas 70%-99%
Vibracija Šaltinis Mažas deguonies kiekis, didelis/mažas impulsų dažnis
Svoris 0.53 oz / 15g
Elemento Tipas Kraujo Spaudimas
Suderinamame Kompiuteryje Sistema "Windows 7/8/10, nėra suderinamas su "Mac"
Belaidžio "Bluetooth" 4.0 WS
Dydis 1.5'' x 1.2'' x 1.5''
Medžiaga Plastikiniai
Įrašytas Parametrai Deguonies kiekis, impulsų dažnis, judesio
Modelio Numeris O2Ring
Prekės Pavadinimas VIATOM
Baterijos Veikimo Trukmė Įkraunama ličio-polimerų, 3.7 V dc; 12-16 val tipiškas naudoti
Prašymas Pirštas
Kilmės Žemyninė Kinija
Raktinis žodis Miego Pulse Oximeter
Impulsų Dažnis Diapazonas 30 iki 250 bpm

Panašūs produktai