Minimalizmas Juoda ir Balta Mėnulio Sienų Dekoras Sienos Meno Tapybos Drobės Sienos Nuotraukas Kambarį Šiaurės Apdaila, be Rėmelio

€4.18

-14%

€4.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "samsung" hdtv s5, gucii maišelį bloom, han swolo marškinėliai, rjb 5v usb juosta, rk900 nuoroda, pasisekė džinsai jav, guci marškinėliai logo, guchi logotipas aukso, os3 "apple" žiūrėti.

8348042033903647 Nauja siunta JAV dolerių 5.90

/gabalas JAV dolerių 6.60

/gabalas JAV dolerių 5.90

/gabalas JAV $ 12.50

/gabalas JAV dolerių 5.90

/gabalas JAV dolerių 5.90

/gabalas JAV dolerių 5.90

/gabalas JAV dolerių 5.90

/gabalas JAV dolerių 5.90

/gabalas JAV dolerių 5.90

/gabalas JAV dolerių 6.90

/gabalas JAV dolerių 5.90

/gabalas JAV dolerių 5.90

/gabalas JAV dolerių 6.90

/gabalas JAV dolerių 5.90

/gabalas JAV dolerių 5.90

/gabalas JAV dolerių 11.90

/gabalas JAV $ 12.50

/gabalas JAV $ 12.50

/gabalas JAV dolerių 8.20

/gabalas JAV dolerių 6.90

/gabalas JAV dolerių 5.90

/gabalas JAV dolerių 5.90

/gabalas JAV $ 9.90

/vnt

Minimalizmas Juoda ir Balta Mėnulio Sienų Dekoras Sienos Meno Tapybos Drobės Sienos Nuotraukas Kambarį Šiaurės Apdaila, be Rėmelio

Skelbimas Mes darome viską, kad pateikti tikslią aprašymas ir tikroviškas nuotraukas.Bet spalvos gali truputį skirtis kiekvienam vartotojui dėl individualių monitoriaus parametrų.Kai yra kokių nors problemų, prašome palikti man žinutę arba siųsti man Laišką.Mes stengiamės, kad padėtų jums per 24 valandas.Šis paveikslas yra Spausdinta, ne Rankomis Dažyti!Klientas Paslauga: galime užsakymą bet kokio dydžio jums, ir mes galime padaryti užsakymą drobė spausdinama per daug.Jums tiesiog reikia atsiųsti mums didelės raiškos nuotrauką.Galite įkelti nuotraukos jums patinka, pavyzdžiui, animacinių filmų, kino, sporto.Siekiant užtikrinti, kad jums gauti mūsų prekių sklandžiai, prašome pateikti teisingą prekių pristatymo adresą ir gavėjo vardą, kai prekės pristatymo negalės pakeisti adresą.Ir rusijos pirkėjas, prašome palikti mums savo vardą ir pavardę ,o tai yra labai svarbu.Mūsų prekės yra Norlar.Tai yra mūsų vienintelis įgaliotas parduotuvėje.Mūsų Specialios Paslaugos: Pasaulio atstovas įdarbinti , OEM ir ODM paslauga, Prekės ženklo skatinimas, bendradarbiavimas.

Informacija 1Pieces frameless dydis: 50x70cm ,20x28cm

40x56cm arba 30×42cm(1inch=2,54 cm 1cm=0.39 colių) komplektą Sudaro: storas pearl cotton vamzdis, drobės paveikslai.Yra 4CM baltos sienos, iš kiekvienos pusės ištemptas ir įrėminti drobė spausdinti.Privalumas neįrėminti tapyba: galite naudoti gražaus rėmo dekoratyvinės tapybos ir tegul ji gražesnė.Didelės raiškos nuotrauką, nuotrauka spausdinama ant drobės su ryškių spalvų ant storo aukštos kokybės drobės, norėdami sukurti išvaizdą ir originalaus pobūdžio.Tai gali būti išlaikoma ilgai slopino spalvos. Puikus šiuolaikinio meno paveikslų miegamasis, gyvenamasis kambarys, virtuvės, biuro, Viešbučių, valgomojo, biuro, vonios kambarys, baras ir kt.Tai bus unikali sienų papuošimai papuošti savo erdvę.Drobės paveikslai yra modernus būdas gyvinti, sienos savo namuose, ir jums atsipalaiduoti po darbo.Tai tikrai sužavėti ir kur jį pakabinti.Puikus pasirinkimas, sienų apdailai ir vidaus apdaila.Puiki dovana idėja, vestuvių, jubiliejų, Padėkos, Kalėdų, Mamos Dienos, Tėvo Diena, valentino, gimtadienis ir kt.).

Pristatymas

Mes laivas visame pasaulyje ePacket, CPAM, EMS, DHL, " FedEx, TNT ir t.t.Mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas, nes ji yra tvarkomi Trečiųjų šalių paslaugų, bet jei siuntinys neatėjo per numatomą laikotarpį, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums sekti jį ir suteikti jums patenkinti atsakymą.

Nemokamas pristatymas viaePacket ar Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu.Mes taip pat pateikti pristatymas per EMS, TNT, DHL ir kt., kuriame jums reikia, pridėti šiek tiek papildomų laivybos kaina.

Pristatymo Laikas

Mes garantuojame, kad laivas per 72 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo (išskyrus Atostogas).Jei yra bet kokia netikėta situacija, mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau, ir stebės, kad ship užsakymą greičiau.

Krovinio pristatymas yra gana skiriasi nuo Šalių ir Regiono jūs gyvenate.Kai jums reikia šiek tiek kantrybės, bet ji atvyks į jums saugiai.

1. Kinija Paštu Oro Paštas: Paprastai 15 - 50 da ys, bet ir su Brazilija, gal reikia nuo 2 iki 3 mėnesių.Jeigu tu negali laukti taip ilgai, prašome neperka, arba pasirinkti kitus greitas pristatymas būdu.Ačiū!

2. ePacket: Paprastai 7 - 50 dienų

3. Rusijos Oro: Per 25 dienas

4. EMS: Paprastai 4-15days

5. DHL: Paprastai 3-10 dienų

6. TNT: Paprastai 4-10days

7. "FedEx": Paprastai 3-10 dienų

Mokėjimo

Mes priimame: VSA, "MasterCard", sąlyginio Deponavimo

Naudojant sąlyginio Deponavimo, jūsų pinigai yra deponuojami saugiai į jūsų sąskaitą.Pinigai bus būti išleistas jav patvirtinę pristatymo.Mokėjimas turi būti atliktas per 3days nuo užsakymo.Jei negalite kasos iš karto po aukciono pabaigą.Palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Grįžti ir Grąžinti 100% Gauti Pasitenkinimo Garantija.Jei kilo klausimų, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Jei produktas buvo prarastas ar sugadintas tranzito, keitimo ar visa grąžinamoji išmoka yra priimtinas.

Atsiliepimus, Jei esate nepatenkinti su elementą, prašome palikti teigiamą atsiliepimą (5 žvaigždučių) už mus, tai yra labai svarbu mums, ačiū labai!Jei jūsų netenkina šis sandoris dėl bet kokios priežasties, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes padarysime viską, kad išspręsti jūsų problemą.Ačiū ir laimingas pirkinių!

Norlar yra viena iš didžiausių interneto tiekėjų šiuolaikinės drobė sienos menas, įskaitant rankomis dažyti aliejus, tapyba ant drobės, akrilo tapybos, Mišrios terpės paveikslai, Akvarelės paveikslai, Piešiniai, Tapyba, fotografija, Nuotraukos, portreto tapyba, Nuotraukos drobė spausdinti, Drobė spausdina.Mūsų sienų dekoras kategorija suteikia aukštos kokybės, tačiau įperkamo drobės meno.

Mes funkcija paveikslų galeriją su tūkstančiais dekoratyvinės tapybos, skirtas parduoti, ir gražus drobė spausdinama iš daugelio laikotarpių ir stilių, įskaitant šiuolaikinio meno, šiuolaikinio meno, abstraktus menas, žinomų meno, pop meno ir daug daugiau, kad patenkintų visus jūsų dailės poreikius.Kiekvienas sienos meno naudoti tik muziejaus kokybės aliejiniai dažai ir drobė.

Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Modelio Numeris 8019
Stilius Modernus
Originalus Taip
Formos Stačiakampis
Medžiaga Drobė
Rėmas No
Forma Vieną
Prekės Pavadinimas norlar
Tipas Drobė Spaudiniai
Technics Purškiamojo Dažymo
Paramos Bazės Drobė
Rėmelio režimu Neįrėminti
Dalykai Kraštovaizdžio

Panašūs produktai