2019 naujas moterų pavasario megztinis švarkas moteriška vientisos spalvos megztinį, ilgą skyriuje ilgomis rankovėmis skara prarasti V-kaklo džemperis

€22.71

-30%

€32.45

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: negabaritinių plonas megztinis, 100 kašmyro megztinis, c megztinis, navy džemperis moterims, megztinis pynimas, ruda polka dot, kinija megztinis, 2018 ponios viršūnes megztiniai, žaliojo megztinis, mezgimo outwear.

Sveiki atvykę į mano parduotuvę Medžiaga: kašmyras 15%, vilna 55%, ląstelienos 30%. 3 dydžiai:S,M, L, Savybės: šiltas,labai minkštas, kvėpuojanti geras, geras lankstumas, Antistatikas, neblunka.Plauti rankomis arba cheminis valymas, ne mašina galima skalbti.Rankų plovimo metodai:. 30 ° šių vandens, plovimo, neutraliu plovikliu.ne nugara, kad išdžiūtų.Pastaba: rusijos klientai, pirkdami produktus , prašome parašyti savo vardą, pavardę, patogus jums gavimo.Tai yra Azija Dydis, 1 cm = 0.394 cm, 1 colis = 2,54 cm dydis: S krūtinė 110cm ilgis 95cm, rankovės length46cm M krūtinė 115cm ilgis 96cm rankovės ilgis 47cm L krūtinė 120cm ilgis 97cm rankovės ilgis 48cm Pirkėjai vadovas: 1, jūsų pinigai greitai parduoti per sąskaitą saugumo, prašome patvirtinkite su Alibaba pasaulio greičio parduoti per ir išleisti pinigus po pristatymo. 2, mes Alibaba pasaulio greičio parduoti per sąžiningas pardavėjas, visi mūsų projektai iš aukštos kokybės Kinijos, naujas. 3, siekiant tikslią prekių atvežimas, taigi prieš perkant, prašome patvirtinkite savo pristatymo adresas yra teisingas. 4, pasakykite man, kai norite pirkti, spalvą ir kiekį! 5, mes garantuojame produktų kokybę, bet kartais dėl skirtingų ekrano spalvos veiksnių ir aplinkos šviesos ir kiti veiksniai, todėl spalva ir medžiaga bus šiek tiek kitoks, aš tikiuosi, jūs galite suprasti.Pristatymas: Mes nemokamai jums į paštą prekių, todėl, esant įprastoms aplinkybėms, mes galime tik pasirinkti, Kinija Paštu, oro paštu, taip, pristatymo laikas šiek tiek ilgesnis pašto laikas apie 15-60days.Jei esate skubėti gauti prekių, mes galime pasirinkti, EMS, DHL, federal express mail prekių, tačiau jums reikia mokėti už pašto išlaidas.Atsiliepimai: Atsiliepimų mums yra labai svarbus, jei esate labai patenkintas, kad mūsų produktai ir paslaugos, tikiuosi, kad jums praleisti brangų laiką, kad padėtų mums palikti gerų atsiliepimų, žinoma, mes taip pat daryti tą patį atsiliepimus, mes labai ačiū!

Lytis MOTERIS
Modelio Numeris yueyangyang70
Rankovės Stilius Reguliariai
Apdaila NĖRA
Medžiagos Sudėtis Kašmyro Vilna
Stilius Atsitiktinis
Modelio Tipas Kietas
Drabužių Ilgis ilgai
Storis Plonas (Vasarą)
Apykaklės V-Kaklo
Elemento Tipas Susagstomi megztiniai
Uždaryti Tipas Atidaryti Dygsnio
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Technics Kompiuterio Megzti
Medžiaga Kašmyras
Prekės Pavadinimas BARESKIY

Panašūs produktai