Variu dengto plaktukas tašką turkijos Kavos Puodelio pieno puodą kibirą indų Ilga Rankena Anti-Rust dilimui Patvarus Kavos Įrankiai

€8.78

-33%

€13.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: odos vielos, kava lavazza, suknelė turkijos, espresso puodą, kavinukas turkijos, kavinukas gryno vario, kavos puodelis trafaretas, kavos turkijos, 40 paletės eyeshadow, puodelis.

Savybės:

1. Naudojami keraminių kavos puodelius, gali būti naudojama kava alaus, bet trapumą ir Turk keramikos ilgainiui forma įtrūkimų.Turkiška kava ir sidabro yra idealus pasirinkimas.Jo vario veikimas yra artimas Turkai, bet kaina tai turkiška kava bus labai didelis.Priežastis, kodėl vario kavos Turk yra labiausiai populiarus yra todėl, kad vario praleidžia šilumą tolygiai ir kavos ne klijuoti prie turkijos sienos.Viršutinės Turkai turi platesnį apačioje ir siauros kaklo.Pamušalas turi būti pagaminti iš maisto skardinių.Renkantis turkiška kava, bendrovė, prašome atkreipti dėmesį į turkijos rankena.Nenaudokite plastiko rankenos rankena turkiška kava, kitaip mygtukai galiausiai bus išlydyti ir deformuotis.Tai geriausia naudoti medinės rankenos rankena turkijos duona.

2. Yra daug kavos aparatai, bet tikri kavos mėgėjai žino, kad turkiška kava yra idealus pasirinkimas.Kavos Turk naudojama mūsų protėvių vis dar nieko geriau, nei kavos.Tai, kad elektros kavos aparatas ar kitas konteineris turi aukštas šilumos laidumas turi neigiamos įtakos paruošti kavos.Ši kava neturėtų būti virti, pavyzdžiui, arbatos, ji turi būti sausa, ne mažai šilumos sugerti visas skonių kavos.

parametras:

Produkto Pavadinimas: Turkiška Kava, Taurė

Dydis: aukštis 8* burnos 7.5* apačioje 9* rankenos ilgis 11,5 cm

Talpa: 330ml

svoris:

Savybės:

--GERI: Pagamintas iš variu dengto aliuminio medžiaga, mūsų bankas yra saugus, ne toksiškas, beskonis, anti-rust, dėvėti, atsparus ir patvarus.

--ILGA RANKENA: Ateina su ergonomiška ilga rankena, mūsų puodą lengvai naudoti.Tuo pačiu metu, ilga rankena turi gerą aukštos temperatūros varža rezultatus.Jums nereikia nerimauti, kad jis bus sudeginti savo rankas.Kas daugiau, mūsų banką bus ne deformuoti, esant aukštai temperatūrai.Taigi, jis gali būti naudojamas ilgą laiką.

--PRAKTINIS NAGŲ DIZAINO: nagų dizainas mūsų bankas yra praktiška.Ji yra lengva, galite įpilti skysčio iš mūsų banką.Taigi, mūsų puodą galima sutaupyti daugiau laiko jums ir leidžia jums mėgautis kokteilis greitai.

--KILNI IŠVAIZDA: išvaizdą, mūsų bankas yra kilnus ir gali parodyti savo orumą.

--PANAUDOJIMAS: Mūsų banką, gali būti naudojamas kaip kokteilių taurės ir kavos puodelio."

Parametras:

--Pavadinimas: turkiška kava, taurė

--dydis:

Aukštis: 8cm

Burna: 7.5 cm

Apačioje: 9cm

Rankenos ilgis: 11,5 cm

--Talpa: 330ml

--Neto svoris: 74g

--Bendras svoris: 84g

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Aliuminio
Feature1 Kavinukas
Kavinukas Tipas Kavos Filtrus
Feature2 Ilga Rankena
Funkcija virtuvės reikmenys
Feature3 Turkijos Kavinukas
Feature4 Baras Priedai

Panašūs produktai