Jautrus Stylus USB Jutiklinis Pieštukas, skirtą "IPad" / "iPhone" / "Samsung" ir Kitų Išmaniųjų Telefonų Tabletės, skirtos "IOS", "Android", "Windows" Sistemų

€13.16

-23%

€17.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Tabletės, aktyvus pen android, voyo aktyvus stylus, vadovas stylus, kalk pen windows, "ipad" pieštukas, "apple" stylus pen usb, stylet, pen telefono, "samsung" stylus pieštuku.

Savybės:

Plačiai Suderinama: plunksna tinka dauguma sensoriniu ekranu.Nereikia Bluetooth arba PROGRAMĄ.Ir plunksna tinka iPad Pro/ Air/Mini, iPhone, 11 Pro/ Max/ XS//XR/ X/ 8/ir plunksna tinka "Samsung" ir kitų "Android" telefonuose ar planšetiniuose kompiuteriuose, ir jis yra tinkamas, skirtų "IOS", "Android", "Windows" sistemas.

Atnaujinta Pen Patarimas: stylus ne tik patvarus rašiklio galiuko, bet beveik visi jutikliniai ekranai gali būti naudojami su rašiklio galiuko.Plunksna tinka iPad Pro/Air", kuris yra patogus ir saugus.

Aukštas Jautrumas: 1,5 mm rašiklio galiuko ir jautrios technologijos suteikia šiam tablet plunksna su puikus tikslumas, suderinamumo ir švelni, ir gali suteikti jums patogus rašyti ir piešti ant bet kurio išmaniojo telefono ir planšetinio kompiuterio patirtį.Švelnus ir minkštas patarimas leidžia jums bendrauti su prietaiso jutiklinio ekrano nepaliekant įbrėžimų ar smudges.

Ilgas Darbo Laikas: įmontuota įkraunama baterija, išmaniųjų telefonų stylus turi ilgą darbo metu, 20 valandų nepertraukiamo darbo laiko, 180 dienų laukimo laikas, ir tik 2 valandas per mokestis.Ir ji automatiškai išsijungia po 20 minučių neveiklumo siekiant apsaugoti akumuliatorių.

Lengva Naudoti: nereikia Bluetooth / APP ryšys, plunksna funkcijų vieno rakto operacija, greičiau ir lengviau nei naudodami klaviatūrą ekrane, tiesiog paspauskite įjungimo mygtuką šalia rašiklio dangtelį, jūs galite naudoti ją iš karto, labai tinka įkvėpimo.Indikatorius yra balta, jei jie naudojami ir raudona, kai baterija įkraunama.Indikatorius automatiškai išsijungia, kai visiškai įkrautas.

Techniniai duomenys :

Dydis: 160 x 8.9 mm/6.30*0.35 į

Baterija: 140 mAh

Įkrovimo lizdas: USB

Krovimo trukmė: 1.5-2 val.

Darbo laikas: 20 valandų

Budėjimo laikas: 180 dienų

Patarimas dydis: 1.2 mm/0.05 į

Indikatoriaus lemputė: baltos šviesos naudojimas, raudona lemputė krovimo, raudona lemputė užgęsta, kai visiškai įkrautas.

Miego apsauga: naudojama ne 20 minučių, plunksna bus automatiškai uždaryti.

Spalva: balta

Pakavimo Sąrašas:

Plunksna * 1

Įkrovimo Kabelis * 1

tinka 4 Windows sistemų
tinka 3 "Samsung" ir kitų "Android" telefonų ar planšetinių kompiuterių
Paraiška Prekių Ženklus Universalus
Prašymas Tabletės
Medžiaga Guma
Ilgis 6.38inch
Dropshopping Parama
Pakuotė Taip
Programų Ekranas Capacitive Ekranas
Prekės Pavadinimas tmddotda
tinka 2 "iPhone" 11 Pro/ Max/ XS//XR/ X/ 8
Modelio Numeris 1,5 mm Aktyvus Touch Stylus Pen
tinka 1 už "iPad" Pro/ Air/Mini

Panašūs produktai