Silikoninis Užpakalis Keltuvai Trinkelėmis Klubo Iki Stipriklis 2PS lipnios Pakartotinai Moteris Vyras Ajusen

€18.64

-19%

€23.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Krūties Forma, silicio užpakalis stipriklis, klubo silicio, visą silicio užpakalis padas, plastikiniu korpusu seksui, nėščios pilvas netikras silikono, dirbtinis moters, transvist, sandūrų atrama, moterų bum lifter.

Savybės:

1.[Dydis]: S length17cm, width12cm ,tarpinės thickness1cm,weight100g,kiekvienos poros; M length17cm, width12cm,tarpinės thickness2cm,weight200g,kiekvienos poros; L length17cm, width12cm ,tarpinės thickness3cm,weight300g,kiekviena pora.

2.[Medžiaga]:Maisto kokybės medicininio silikono.Minkštas, patogus ir ilgalaikis,netoksiškas,nealergiška, ne blogas kvapas.

3.[Humanization Dizainas]:lipnus silikonas klubo trinkelėmis, stiprus sukibimas, daugkartinio naudojimo ir lengvai valoma.Patogi, kvėpuojanti, puikiai tinka savo klubus, bet kuriuo metu.

4.[Puikus Efektai]:Stiprinti savo klubus ir formą jūsų užpakalis už natūralumą kreives.Daro jūsų užpakalis didesnis, seksualesnis ir patrauklesnis.Gauti klubų ir grobis, jūs visada norėjo.Tai būtų paslėpti savo pasenusios odos, nedelsiant be pėdsakų.

5.[Tinka Bet kokiai Progai] :Idealiai tinka daug kartų ir tinka 4 metų laikai.Lengvas būdas nešioti kasdien klubas, vestuvių, pažintys, šalis, darbus, cosplay, socialinės išeinantis, šokiai ir pan.

Paslaugos:

Jei mes nesugebėsime patenkinti jus, ir dėl bet kokios priežasties, prašome susisiekti su mumis laiku, pažadame, kiekvienas klientas su 100% gerai, po-parduoti paslaugą.Mes visada siekiame, kad mūsų geriausi padaryti malonią patirtį kiekvieną kartą, galite pirkimo čia.

Pastaba:

1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomas svetainėje sukelia daugelis veiksnių, tokių kaip ryškumą, kompiuterio ekrane arba apšvietimo lygį.

2.Apie gamybos dydį, jis gali turėti nuokrypis 1-2cm rankinis matavimas, nuoširdžiai tikiuosi, kad jums suprasti .

3.Naudokite švelnų muilą, oro sausos arba švelniai nuvalykite su rankšluosčiu šilto vandens;

Saugoti nuo aukštos temperatūros, saulės šviesos, aštrių daiktų, skalbimo mašinų, cheminių medžiagų.

Elemento Tipas Krūties Forma

Panašūs produktai