Kavos Kapsulės Laikiklį Juoda Nespresso Specialios Kapsulės Laikiklį Bokštas Stovėti 42 Nespresso Kapsulės Kavos Kapsulė Stalčiuko

€5.30

-44%

€9.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nespresso mašinos, nespresso daugkartinio naudojimo, kavos kapsulės laikiklį stalčių, savininkas nespresso, kapsulės laikiklį nespresso, nespresso, kavos nespresso, priminti nespresso turėtojas, nespresso kapsulės laikiklį vertuoline, rodyklių vadovas.

Jei jums patinka mūsų parduotuvėje, Prašome įtraukti mūsų parduotuvėje, jūsų Mėgstamos Parduotuvės, Jūs galite gauti

mūsų Naujas atvykimo ir Nuolaida informaciją laiką!

Aprašymas:

Didelės Talpos

Kavos kapsulės laikiklį su 6 vertikalios juostelės formos skyriai gali turėti 42 kavos kapsulės.Didelės talpos yra pakankamai patenkinti daugiau žmonių, ar ilgalaikis kavos ruošimo poreikius, todėl galima lengvai prieiti prie kavos kapsulės.

Sutaupyti Vietos

Kavos kapsulė turėtojas yra tik 6.48 * 3.73 * 10.41 cm (ilgis * plotis * aukštis), kurią galima laikyti kavos kapsulės vertikaliai.Todėl ji turi kompaktišką struktūrą ir gali veiksmingai padėti jums sutaupyti vietos.

Elegantiška Išvaizda

Klasikinių juodos ir paprastos formos kavos kapsulės laikiklį galima dėti ant stalo, kaip stilinga apdaila.Jos smulkios detalės, pavyzdžiui, rutulio formos metalo kojos, gali pabrėžti savo elegantiškas stilius ir patrauklios išvaizdos.

"Chrome"

Kavos kapsulė turėtojas yra pagamintas iš aukštos kokybės ketaus medžiagos ir yra, padengtą "chrome".Sklandžiai juoda paviršius turi gerą rūdžių, atsparumas ir labai tinka virtuvė.

Taikymo sritis

Kavos box stalčius yra specialiai sukurta Nespresso " kavos kapsulių ir gali būti plačiai naudojamas namuose, biuruose, virtuvės, kavinės, gyvenamosiose patalpose ir kt.

Techniniai duomenys:

Grynasis svoris:370 g

Dydis:27*16*9.3(cm)

Spalva:juoda

Medžiaga: geležis

Pakuotė:

1*Kavos Kapsulės Laikiklį

Funkcija Eco-Friendly
Diegimo Tipas Grindų Tipas
Dydis 27*16*9.3(cm)
Nėra. Pakopų Penkių Sluoksnių ir daugiau
Medžiaga Geležies
Modelio Numeris Kavos Kapsulė Turėtojas
Parama Drop Laivyba/Didmeninės
Klasifikacija Ne-sulankstomas Stovas
Naudoti Gėrimų
Taikomas Vietos VIRTUVĖ
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai