8.5" colių LCD Rašysenos Valdybos Dalies Trynimas Vaikų Raštu Nešiojamųjų Elektroninių Tablet Valdybos ultra-plonas Lenta su rašikliu

€6.55

-14%

€7.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lygiosios tablet, meno pirštų pirštinės, tab910 tablet, android tablet, grafinis rinkinys, 10x6, skaitmeninis tabletės piešimo, grafikos, 10 colių tablet digma, juoda veido dažai, pen touch.

Savybės: - Kaip šeima švieslentė, išleisti savo meilę savo šeimai, gali būti dedamos ant stalo ir stalas. - Jautrus spaudimui LCD rašymo paviršius išlaiko savo rašymo arba piešimo nuo bet kokio delsimo. - Rašyti ar piešti su įtraukti plastiko plunksna ar bet kokią kitą tinkamą priemonę, net su pirštais! - Lengva naudotis, didelio efektyvumo, aišku, dalinis pasirenkami ir vieno mygtuko švarus, patogus ir greitas - Ultra-plonas ir kompaktiškas dizainas, lengvas nešioti, lengvai pastumkite į lagaminėlį, kuprinės ar kitas krepšys. 1. Ekrano užrakinimo funkcija, siekiant išvengti atsitiktinio ištrynimo, vartotojai gali naudotis ekrano užrakto mygtuką ant nugaros produkto užrakinti ekraną turinį. 2. Vienas mygtukas trynimo mygtukas, vienas mygtukas išvalo visi raštu turinio. 3. Redagavimo funkcija / dalinis trinamos funkciją, rašikliu keisti rašymo turinio.Techniniai duomenys: - Galia: mygtukas, baterijos Įtampa: 3 V - Pakuotės turinys: - 1 x Pen - 1 x LCD Rašymo Lenta Pastabos: 1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida,ačiū. 2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Pakuotė No
Slėgio Lygis Kita
Prekės Pavadinimas aneng
Tabletę ilgis skaitmeninio piešimo tablet
Modelio Numeris skaitmeninio piešimo tablet
Medžiaga skaitmeninio piešimo tablet
Sąsajos Tipas rs232
Tipas Skaitmeninis Tabletės
Tabletę Plotis Kita

Panašūs produktai