Matematikos Rungtynės Žaidimo Lentos Žaislai Monkey Rungtynės Pusiausvyros Skalės Skaičius Pusiausvyrą Žaidimas Vaikams Švietimo Žaislas Mokytis

€11.78

-30%

€16.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vaikų žaislas, masto žaislas, beždžionė masto, pliušas, matematikos masto, minkštas žaislas, balansas medžio žaislas, beždžionių pasaulis telefono numeris, snieglenčių lipdukas, beždžionė numeriai švietimo.

Kulka Taškų:

1、Įdomus Matematikos Žaidimas: Mielas beždžionės, spalvinga skaičių, modelius ir mokymosi korteles gali įkvėpti vaikų entuziazmo mokytis, ir mokytis matematikos nebėra sunku.

2、Lengva Surinkti: beždžionė balansas yra lengva surinkti.Kortelė parodo, kad kiekvienas numeris turi tą pačią reikšmę, kaip ir pats skaičius mažai beždžionės, kuri yra labai lengva suprasti.Ji gali pagerinti vaikų rankas-apie galimybes, skaičiavimo gebėjimų ir mąstymo galimybes.

3、Saugos Medžiagų: balansas žaislas pagamintas, saugus, netoksiškas ir bekvapis ABS.Darbo drabužiai ir skaitmeniniai modeliai yra rafinuotas, be griovelių ir šerpetų, ir bus ne pakenkti jūsų vaikui.

4、Geros Dovanos: dovanų rinkinį sudaro 19 beždžionės, 1-10 skaitmeninių modelių, 30 kortelių, 1 beždžionė svarstykles, sveria 2 keptuvės, 1 instrukcijas ir dovanų paketai.Padaryti puikią gimtadienio dovanos metų amžiaus berniukai ir mergaitės 5/6/7.

5、Kokybės Užtikrinimas: Jei esate nepatenkinti su švietimo žaidimai ir žaislai, prašome susisiekti su mumis, mes suteiksime jums tinkamą sprendimą!Pastaba: rekomenduojama vaikams nuo 5 metų amžiaus.Neleiskite, kad jūsų vaikas įdėti smulkių aksesuarų jo burnos būtų išvengta netyčia praryti juos.Peržiūrėti daugiau išsamios informacijos.

Aprašymas:

1. Matematikos žaislų, mokymosi skaičiuoti, pagrindinių matematikos ikimokyklinio, švietimo žaidimai 5-erių metų berniukai ir mergaitės.

2. Šis mokomasis žaidimas matematikos žaislas yra specialiai pritaikytas ikimokyklinio amžiaus vaikams mokytis matematikos.Skatinti ir plėtoti daug įgūdžių, pavyzdžiui, klasifikuoti, spręsti problemas, spalvų ir skaičių pripažinimo, apskaitos, to ir atimties, ir praktinių įgūdžių.

3. Montessori smart žaislai-įdomus matematikos žaidimas.Tiesiog pasirinkite kortelę, tada įdėti teisingą skaičių beždžionės iš vienos pusės masto ir atitinkamą skaičių beždžionės iš kitos pusės į balansą masto!

4. Spalva mokymosi kortelę.Spalvingas korteles, skatinti vaikų norą mokytis.Yra kai kurie naudingi klausimai ir patarimai dėl kortelių padėti vaikams mąstyti ir mokytis.

5. 100% saugi medžiaga.Šių Montessori matematikos žaislai yra pagaminti iš netoksiškų, saugus ir beskonis plastiko.Jie gerai padarė, neturi atplaišų, ir nepakenks vaikams.

Pakavimo Sąrašas:

19 *Beždžionės Atimti Pusiausvyrą Žaidimas

1-10*Modelis

30*Kortelės

1*Balanso Rėmelį

2*Svėrimo Platforma

1*Aprašymas

1*Dovanų Maišelis

Amžius > 3 metų
Medžiaga Plastikiniai
Savybės Švietimo
Įspėjimas No
Modelio Numeris masto žaislas
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Unisex

Panašūs produktai