Q528 Vaikai Smart Žiūrėti su Kamera, Apšvietimas GPS Smart Žiūrėti Miego Stebėti SOS Kūdikių Laikrodis 2G SIM Anti-lost Vaikų Smartwatch.

€17.07

-40%

€28.45

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: smartwatch, vaizdo kamera laikrodis, pilietis, gp tracker, plonas vaikas smart žiūrėti, smart žiūrėti, vyrai žiūrėti, fitbit žiūrėti, kūdikio stebėjimo monitoriai, smartwach vandeniui.

Į visus mūsų klientų:

*Gamyklos Pranašumas

Gamykloje šiuo metu mes bendradarbiaujančių yra didžiausia vaikas laikrodžių gamyklos, Shenzhen,Kinija,kuri savo kvalifikacijos darbuotojų, su gera suvirinimo technologijos ir griežta kokybės kontrolės.

* Medžiaga pranašumas

Medžiagų žetonų,garsiakalbiai ir baterijos yra geriausias rinkoje.

*Paslaugos pranašumas

Mes specializuojamės vaikas smart laikrodžiai 4 metų, greitas pristatymas per 24 valandas, greitai reaguoti per 24 valandas.Bet kokia operacija problemų,kokybės problemos ir logistikos problemomis, prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu.

*Kainos pranašumas

Mūsų kainos yra didmeninės kainos su siauromis pelną,ir mes kviečiame dirbti su.Didmenininkai ir dropshipping klientams.Prašome būti dėmesio lyginant su atsiliepimus apie pačias prekes prieš užsakymą.

Kaip Naudoti: 1. Nuskaityti QR kodą pakavimo dėžės arba tiesiogiai atsisiųskite programėlę iš savo telefono app store.

2. Atsisiųsti PROGRAMĄ "Setracker" ir Užsiregistruoti Sąskaitą.

3. Nuskaityti arba įrašyti į įrenginio ID.Prie kiekvieno prietaiso turi tik vieną unikalų adresą (ID), ji gali būti naudojama tik vieną kartą, ir tai yra prieiga prie susisiekti tarp žiūrėti į telefoną ir atvirkščiai. ( jei tai praneša ID buvo registruota metu jūs turite prisijungti, kreipkitės į mus iš naujo nustatyti už jus. )

4. Pasirinkite kalbą ir serverio vietą.Po to, kai jūs nuskaityti prietaiso ID ir užpildyti į abonemento vardą ir slaptažodį.Jūs turite pasirinkti kalbą ir serverio jums zonoje prieš baigsite jį. ( čia prašome įsitikinkite, kad pasirinkti teisingus serverio vietą, arba būti "prietaiso beryšė" per poziciją. )

5. Kiti patarimai turėtų būti skiriama daugiau dėmesio:

* Jums reikia turėti teisę sim kortelės, taip pat atidaryti 2G duomenų srauto funkciją interneto ir paskambinę funkcija. ( pastaba: ne visos sim kortelės tinka šis GPS žiūrėti. )

* Prašome įsitikinkite, kad išjungti žiūrėti metu jūs įdėkite sim kortelę į laikrodį.

* Jei turite atlikti visus šiuos, savo žiūrėti taip pat gali neveikti, prašome nesijaudinkite, naudoti savo telefoną, kuriame buvo įdiegta ši watch " app siųsti SMS patikrinti žiūrėti nustatymą, siųsti pw,123456,ts# jūsų žiūrėti savo žiūrėti atsakys SMS, tada siųsti šį pranešimą, pw,123456,imsi# paskutinis, prašome siųsti zrzutek iš tų SMS ir atsakydama į jav, pridėti nuotrauką tai žiūrėti atgal į mus, tada mes patikrinti jūsų laikrodžio nustatymas, ir išspręsti jūsų problemą.

Kad Patarimai:

1,Užsienio Q528 ( anglų kalba ir rusų kalba ) nepalaiko oro funkcija.

Pagrindinės funkcijos:

Žibintuvėlio funkcija: geras mokymosi padėti,žiūrėti į mažas šviesos žibintuvėlio šviesos poveikio diapazonas yra gana maža ir koncentruotas,ir todėl neturės įtakos visą kambarį šviesos vaidmuo apsiriboja degiklį aplink anksti skaityti,taupyti energiją.

Kamera: kamera gali fiksuoti kiekvieną akimirką vaiko.

Ankstyvo mokymosi funkcija: Vaikai anksti simpatijų mokytojas.Ji buvo Matematikos žaidimas žiūrėti.Ji gali padėti gerinti vaiko intelektą.

Nuotolinis stebėjimas: vienas būdas klausytis garso, bet kuriuo metu apie kūdikio aplinkoje, kai telefonas siunčia klausytis instrukcijų,žiūrėti aktų nieko, bet paskambinti automatiškai.

Balso mikro pokalbiai: žiūrėti ne tik gali ryšį,taip pat galite balso mikro pokalbiai,jūs galite kalbėti su savo vaiku, kada ir kur.

Tikslią vietą: mes naudojame bazinės stoties,GPS ir LBS dvigubai vietą tikslus padėties nustatymas.

SOS mygtuką, skirtą padėti: vaikai gali ilgai spauskite SOS mygtuką padėti, kai jie yra pavojus.

Elektroninių tvora: tėvai gali pritaikyti saugumo asortimentą,kai vaikas ar vyresnio už saugos zonos APP gaus smart " priminimas laiku,motina neturi nerimauti, aš klajojo nuo.

Stabdžių įveikti režimas: tėvai gali nustatyti, kad draudžiama laikas, atsižvelgiant į klasės laiką.kai vaikas klasė metu žiūrėti plunksnų nėra, siekiant užtikrinti įprastą kad mokykloje.

Pėdsakų replay: jūs galite sekti judėjimo maršrutą per 30 dienų.

Atsisakyti stanger skambinkite: svetimas negaliu skambinti smart žiūrėti.

Grupės žadintuvas priminimas: jis padeda savo vaikams išlaikyti įprastą darbo valandų skaičių.priėmimo draugai:po du laikrodžiai atidaryti susirasti draugų funkcija,ji gali pridėti savo draugus paliesdami lengvai.žiūrėti galima siųsti balso pokalbių su kitais.

Uždrausti naudojimas: o tai ant klasė;tėvų galėtų nustatyti laiką klasės per app, siekiant išvengti vaikai žaidžia smart žiūrėti.

Mažos galios įspėjimas

Nuotolinis galios off

Meilė atlygį

Parametras:

1. Ekranas: 1.4 colių OLED ekranas

2. Vieta: GPS+LBS

3. GSM,GPRS: 850/900/1800/1900MHz

4. SIM kortelė: Mirco SIM kortelės

5. Baterija:Lithume tešlą 400mAh

Pakavimo sąrašas:

1* Q528 Smart Žiūrėti

1* USB Kabelis

1* Anglų Vadovas

1* Retailed Dėžutę

Tinklo Režimas 2G
GPS Taip
Baterija Nuimamas No
Baterijos talpa 300-450mAh
PROCESORIAUS Modelis MTK 2503
Funkcija Apšvietimas
Sistema NĖRA
PROCESORIAUS Gamintojas Mediatek
Juostos Medžiaga Silikagelis
Ekrano Formos Aikštė
ROM <128MB
Specialios Funkcijos Blykstės, Kameros, Vaikai ankstyvojo mokymosi
Suderinamumas Viskas Suderinama
Bylos Medžiaga Plastikiniai
Stilius Mielas
Judėjimo Tipas Elektroninis
Kilmės KN(Kilmės)
Atsparus Vandeniui Klasė Nėra Atsparus Vandeniui
SIM Kortelės Prieinamos Taip
Kalbos Rusų
Grupė Nuimamas No
Rezoliucija 128*128
PROGRAMĄ Parsisiųsti Galima No
GSM,GPRS, 850/900/1800/1900Mhz
Kelis Ratukus No
Prekės Pavadinimas greentiger
RAM <128MB
Mechanizmas No
Ekrano Dydis 1.4 Colių
Tipas Dėl Riešo
Taikymo Amžiaus Grupėje Vaiko
Galinio Vaizdo Kamera 0.3 MP

Panašūs produktai