USB DC 5V Mažos Brushless Siurblys Akvariumo Žuvų Bakas Fontano Vandens Cirkuliacijos Elektrinis Siurblys Miniatiūriniai Brushless Povandeninis Siurblys

€6.31

-17%

€7.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: brushless variklis, sfera žuvų bako filtras, jd nuolatinės srovės siurblys, mini siurblys vandens, brushless siurblys vandens, už fontano siurblys, siurblys vandens, de agua, oro akvariumas siurblio, vandens pumb 24v.

Savybės: apvalkalas yra pagamintas iš premium ABS, ekologiškai švarus, geros kietumas, anti-senėjimo ir patvarus.Puikus vandeniui veiklos rezultatų, gali būti saugiai panardintas į vandenį.Žemas triukšmo lygis, aukšto efektyvumo ir energijos taupymo.Bazė apima 3 atžalų, kurie gali būti nustatomas žuvų bako ar kitų lygių paviršių.USB prievadas gali būti prijungtas prie kompiuterio, maitinimo adapteris, maitinimo banko ir kitų USB įrenginių.Taikomos žuvų bakas, rockery tekančiu vandeniu, fontanas, vandens apytaka, vandens aušinimo ir kt.

Specifikacija:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Medžiaga: ABS

Spalva: Juoda

Darbinė Įtampa: DC 5V

Darbinė Srovė; 300mA

Galia: 1.5 W

Srautas: 180L/h

Triukšmas:

Tarnavimo laikas: >20000Hours

Dydis: apytiksl. 4.1*3.8*3.8 cm/1.61*1.5*1.5 į

Angos Skersmuo: 9mm/0.35 į

USB Kabelio Ilgis: 1.5 m/4.92 ft

Svoris: apytiksl. 110g/3.88 oz

Paketų Sąrašo:

1 * Vandens Siurblys

Pastaba:

1. Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo, ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

Įtampa Other
Ilgalaikio Forma Kita
Maitinimo Šaltinis Baterija

Panašūs produktai