DC 5-80V 30A Švino-Rūgšties Ličio Baterijos Įkrovimo Valdiklis Apsaugos Valdybos Auto

€7.32

-19%

€9.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 21 ličio baterijos talpos indikatorius, greenworks 82v baterija, greenworks 40 v baterija, 5000w baterija, greenwork, lm 80v baterija, serija ličio baterijos talpos indikatorius, mažas ličio baterijos talpos indikatorius, 40v baterija, 37 v ličio baterijos talpos indikatorius.

DC 5-80V 30A Švino-Rūgšties Ličio Baterijos Įkrovimo Valdiklis Apsaugos Valdybos Automatinis Įkrovimas Išjunkite, Valdymo

OOTDTY

Gyvenime yra daug baterijos įkrovikliai, kad yra sukurta siekiant būti visiškai savarankiškas sustojimo.Jie visada įkrauti bateriją, kuri turi didelį poveikį baterija ir turi tam tikrų saugos pavojų.Šis modulis yra sukurtas, siekiant išspręsti šią situaciją, ir gali suprasti, funkcija visiškai savarankiškai sustabdyti, mažą bateriją ir automatic power-on.

Kai naudojate, mes pradedant įkrovimo įtampa, pilnas įtampos.Kai akumuliatoriaus įtampa mažesnė nei visiškai įtampa, grandinės yra įjungtas ir įkroviklis įkrauna bateriją.Kai baterijos įtampa pakyla pilnas įtampos, grandinė yra atjungtas ir įkrovimo baterija yra sustabdytas.Vėliau, jei baterija nėra tiesiogiai pašalintas grandine, kai akumuliatoriaus įtampa mažesnė nei pradinė įkrovimo įtampa, grandinės yra įjungtas vėl įkrauti, ir tada automatiškai sustoja po to, kai visiškai įkrautas suprasti, automatinė įkrovimo ciklo.

Pradėti įkrovimo įtampa ir visiškai įtampa skaičiavimo metodas:

Pilnas įtampos = vardinė įtampa x 1,2 kartus, pavyzdžiui, 12V akumuliatorius, pagrindinis parametras yra 12V, o visa įtampa 14.4 V

Atlaikyti įtampą: modulio darbo įtampa 4,5 V~80V, bet kadangi įtampa yra apie 1,2 kartus vardinė įtampa po to, kai baterija yra visiškai įkrauta, jis gali tik remti įkrovimo 60V baterija.

Srovė: Maksimali valdymo srovė 30A

Darbo statusas paaiškinimas:

1. Ekrano animation, rodomas, ir dega raudona lemputė, nurodanti, kad jis yra įkraunamas.

2. Ekranas yra visada, ir indikatoriaus lemputė žalia, nurodant, kad ji yra pilna.

3. Ekrane rodomas Klaidos ir lemputė išjungta.Nurodoma, kad nustatyti pradžios įtampa yra didesnė nei sustabdyti įtampos ir modulis neveikia.Prašome pakeisti parametrus.Šis modulis reikalauja, kad pradėti įtampa turi būti mažesnė nei sustabdyti įtampos veikti.

Pakuotė:

1 * Baterijos Įkrovimo Valdiklis Apsaugos Valdyba

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Prekės Pavadinimas OOTDTY
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai