Medinė Rankena Ir Plieno Ratų Riedėjimo Priemonė Dvigubo Lango Montavimo Vertus Spline Roller Namų Patvarus Ekranas Durys

€3.49

-34%

€5.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: namų, rankiniai įrankiai, vyras durys, amatų, r medienos, massag roller, papuošalai iš nerūdijančio plieno, retta rankiniai įrankiai, kreko jungiklis, keramika keramikos ratas.

TURI BŪTI PRIEMONĖ – stiprus ir tvirtas Ekrano Valcavimo Įrankis turi būti priemonė rescreening langų ir durų ekranus.Tai labai ekonomiškas ir prideda didelę vertę ir didelėms, ir mažoms ekrano remonto darbai.Veikia su dauguma patikrinimo medžiagos.

TVIRTOS KONSTRUKCIJOS – Su medžio rankena ir plieno išgaubti ir įgaubti ritininių ratukų, Ekranas Valcavimo Įrankis yra labai patvarus.Metalo ratų atsistoti trinčiai iš ekrano medžiagos ir medžio rankenos lengva laikyti.

LENGVA NAUDOTI – Įdiegus ekraną su ekrano valcavimo įrankis daro darbą daug lengviau.Šis pagrindinis įrankis yra patogus rankoje ir ratų posūkio sklandžiai riedėti ekrano ir spline į rėmą.

IŠGAUBTI IR ĮGAUBTI VOLAI – derinys ekrano valcavimo įrankis turi 2mm išgaubti (apvalus krašto) plieno ritininiai į vieną pusę ir 4mm šiek tiek įdubę (išdrožomis krašto) plieno ritininiai galu.

Ilgis: 22cm

Rato skersmuo: 3.85 cm

Ratų storis: 0.25 cm (tinka: mažiau kaip 4 mm juostele)

Spalva: Mediena spalva+juoda

Medžiaga: aliuminio lydinys + medienos

Pakuotė:

1 x Siūlai slėgio varantys specialūs įrankiai

Skelbimas:

1. Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimas.prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2. Spalva gali būti kitokia, kaip skirtumas ekranas, pls suprasti.

Naudoti Įrankis montuoti Langų ir Durų Ekranai
Modelio Numeris JJ190746
Kilmės KN(Kilmės)
Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Tipas Rankinių Įrankių Dalys
Medžiaga Nerūdijančio Plieno

Panašūs produktai