2019 Roadrunner & wile e coyot serijos marškinėliai vyrams, moterims, 3D atspausdintas naujovė mados marškinėlius hip-hop streetwear atsitiktinis vasaros viršūnes

€4.38

-56%

€9.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: linkin park, marškinėliai naujiena, nova2, mopar tee marškinėliai, naujovė marškinėliai, motoroleris marškinėliai, wile e, skambinti, naujovė dovanas parduoti, et pliušas.

Mūsų paslaugos

Sveiki atvykę į pirkti 1. Mes laivas tiesiogiai iš gamyklos, teikti aukštos kokybės produktus,Naujas stilius atvyksta kiekvieną dieną! 2. stendas individualų produktų, stovėti lašas laivybos klientams,stovėti mažmeninės arba didmeninės, Jei jums reikia didelio pirkimo, prašome susisiekti su mumis ir jums bus patenkintas su nuolaida. 3. Dėl apribojimų fotografijos ir neišvengiamų skirtumų monitoriaus, spalvos rodomas negali būti 100%, tas pats ir su tikrąjį daiktų.Aš tikiuosi, jūs galite suprasti, tai gerai.Ačiū! 4. Paramos pirkimo produktas neturi ateiti su bet kokios reklaminės medžiagos Dėkojame už jūsų paramą ir linkiu jums malonaus internetu pirkti.

Medžiaga Akrilo
vyriški marškinėliai 3d spausdinimo
Mados mėlyna
trumpas rankovėmis Roadrunner wile e coyot
Vyriški Drabužiai juokinga
Modelio Tipas Spausdinti
Apykaklės O-Kaklo
Su gobtuvu No
Stilius 3D Stiliaus
Rankovės Stilius trumpas rankovės
Elemento Tipas topai
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Audinio Tipas Broadcloth
Streetwear O-Kaklo
Lytis VYRAI
Viršūnės Tipas Tees

Panašūs produktai