Black Smith Wesson Stilius Erzina Varžtas Motociklo Galinės Sėdynės Varžtas Veržlė Tinka Harley Cruiser Universalus Naujas

€5.27

-8%

€5.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sr2ez, grotelės padengti harley touring, harley, squier, beretta m92, harley policijos, padengti harley kaukolė, pin baseinas, smith and wesson, vežėjas ginklą.

Įmontuoti už 6mm sriegiu Harley

Specifikacija:

Visiškai naujas ir Antrinėje rinkoje

Medžiaga: Nerūdijančio Plieno (varžtas) / Plastiko (kaukolės galvą)

Spalva: Juoda

Paviršiaus Struktūra: "Smith Wesson Stilius

Lengva įdiegti, patvarus

Suteikite savo motociklo naują išvaizdą

Gali būti naudojamas kaip lauktuvės Varžtai, Priekinio stiklo Varžtai, licencijos Plokštės Varžtai ir pan

Instrukcijos: nėra įtrauktos

Įmontuoti: Universalus dauguma motociklo galinės sėdynės su 6mm(1/4") protektoriaus

Pastaba: patikrinkite dydį, prieš perkant - 6mm Varžtas/Sriegis

Pakuotė:

1 x Galinės Sėdynės Varžtas

Pranešimo Prieš Perkant

1. Siekiant padaryti jūsų pirkinių malonus.Prašome perskaityti gaminio informacijos atidžiai prieš perkant.

2. Dėl problemą šviesos, ten bus keletas spalvų skirtumas tarp produkto ir vaizdą, tačiau tai neturės įtakos įprastam naudojimui.

3.Importo muitai/mokesčiai nėra įtraukti į projekto kainą.Ši dalis išlaidų bus imamas atskirai laivybos kompanija pagal vietos valdžios politiką ir teisės aktus.

Mokėjimo

Mūsų parduotuvėje palaiko daug mokėjimo būdų.

Atsiliepimai

1. Prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų gavusi mūsų kokybės produktus.Penkių žvaigždučių įvertinimas ir teigiamų atsiliepimų, yra tikslus, mes dirbame.Visų pirma, mes ir toliau gerinti aptarnavimo kokybę!Antra, jūs galite gauti nuolaidą arba atlygis už jūsų antra pirkimo!

2. Prašome palikite 1-3 žvaigždutėmis, neutralią/neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar pradėti ginčo.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami rašykite mums ir mes stengiamės reaguoti, ir padėti jums išspręsti problemą .

Pristatymas

1. Mes stengiamės, kad laivas per 1-2 darbo dienas po apmokėjimo.Siuntimo informacija yra pateikiama pavedimo.Atkreipkite dėmesį, kad siuntimo metu, neįeina laikas, praleistas dėl muitinės formalumai, muitinės patikrinimų ir pan., kuris padarys paketą, kad būtų sustabdytas.

2.Jei transporto bendrovės vėluoja pristatymo laikas sklypo.Prašau, nepalikite mūsų neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar pradėti ginčo.Aš siūlau jums rašykite man, padėsiu jums išspręsti šią problemą kaip įmanoma greičiau.

Grįžti

1.Besąlygiškai grąžinti grąžinimas leidžiama per 30 dienų po prekių pristatymo.Prašome susisiekti su mumis per www.adeira.lt prieš pristatymas.Priešingu atveju, mes neprisiimame grįžti paketai.

2. Visus grąžina turi būti paliktas, nes jie yra, o tai reiškia, kad elementas, niekada nebuvo įdiegta, ar supakuotas į originalią pakuotę.

3. Jei tai yra pirkėjo problema, ji skatina įsigyti neteisingą produkto.Būtina apmoka siuntimo išlaidas, patirtas grąžinant arba pakeisti gaminį.

4. Produktas yra sugadintas arba netinkamai pristatymo metu.Prašome susisiekti su mumis per 14 dienų.Pridėti nuotraukoje aiškiai matyti, kad prekės defektas informaciją.Mes išspręsti problemą jums kuo greičiau.

Susisiekite su mumis

Kviečiame susisiekti su mumis.Mūsų darbo laikas: nuo pirmadienio iki šeštadienio (Pekinas laiko zoną) 9:00 - 12:00 14:00 - 18:00 VAL.

Motociklams Padaryti Harley-Davidson
Elemento Aukštis 4
Elemento Tipas Viršeliais Ir Dekoratyviniai Lipdiniai
Prekės Svoris 30
Prekės Pavadinimas TrichTu Mount
200000204 200000804,200000804,200000804,200000804,200000804
Modelio Pavadinimas Už " Harley Cruiser Universalus Naujas
Elemento Plotis 4
Medžiagos Tipas Nerūdijančio Plieno (varžtas) / Plastiko (kaukolės galvą)
Elemento Ilgio 5

Panašūs produktai