G40 String Žibintai 10Ft 25Ft Aišku, Gaubliai Derliaus Lemputės Šviesa Patalpų Lauko Vandeniui Sodo Kiemo Vestuvių Girlianda " String Lempos

€11.94

-36%

€18.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lemputė g40, g40, lemputė puodą, lemputė e12, led naminių gyvūnėlių nagų žirklės, lemputė e12 led, pasaulyje string, grybų lempos es plug, sienos lempa, eu plug, led nagų lempa es plug.

G40 String Žibintai 10Ft 25Ft Aišku, Gaubliai Derliaus Lemputės Šviesa Patalpų Lauko Vandeniui Sodo Kiemo Vestuvių Girlianda " String Lempos

Gerbiami Vertinamas klientas!Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Mes esame LED bendrovė pardavėjas.Mūsų įmonė užsiima mažmenine ir didmenine verslo LED Lemputės String Apšvietimo ir Namai ir Sodo Reikmenys.Mes taip pat palaikome dropshipping.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei norėtumėte mums padaryti dropshipping jums.Pažadame suteikti geriausią kokybę ir servisas .

Sklypo bus gera pakuočių ir nėra įtraukti bet kokią sąskaitos faktūros.Mes galime pradėti daryti verslą su jumis patvirtinę išsamiai informacinis n.

Specifikacija: Lemputė Skaičius: 10 Lemputė 25 Lemputė Elementus Pavadinimas :G40 Derliaus Gaubliai Lemputė String Lemputės Tarpai: 12.Skersmuo Lemputės: 1.5.Apšviesta Ilgis: 10ft 3.15 m / 25 pėdų 7.65 m Lemputės : G40 Adapteris :ES ir JAV Plug JAV kištukas galia:125w ES kištukas galia:175w Linija, Spalva :Juoda / šviesiai Žalios Ilgio segmentas nuo kištuko 1 lemputė: 1/2 pėdų (6 in.) UL Išvardytų vidaus ir Lauko darbams.Jungtis iki maks.3 kryptis Naudojimas: Su Atnaujinta Energiją taupančių Lempučių End-to-end - UL Išvardytų vidaus ir Lauko Šviesos Parametrai Kiemo String Žiburiai ir Kalėdų Dekoratyvinis Apšvietimas ir Švenčių Žibintai ir Skėtis Žibintai Puikiai tinka Kiemuose, Gazebos, Sodai, Pavėsinės, Deniai, Miesto Stogus, Vestuvėms, Grilis, vaišėms, Gimtadienis Šalys, Susibūrimai Komercinės Kokybės String Šviesos Šviestuvas skirtas vidaus / Lauko Naudoti G40 String Žibintai 10Ft 25Ft Aišku, Gaubliai Derliaus Lemputės Šviesa Patalpų Lauko Vandeniui Puiki Dekoracija Sode Kiemo Vestuvių Girlianda " String Lempos

Paketas Apima:

10Ft / 25Ft * LED Lemputės String Žibintai

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos adresas

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų siunta per numatomą laikotarpį, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis, artimiausiu metu su atsakymą.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Prašome don ' t open ginčų, be jokių ryšių , tai nesąžiningas pardavėjas .mes padėsime jums išspręsti problemas .Tol, kol jūs esate patenkintas .

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos,

manoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti pagal pirkėjo.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime JŪSŲ VISĄ IŠMOKĄ gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti,

PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.adeira.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4.Prašome ne palikti neigiamų atsiliepimų, be jokių ryšių , kitaip , mes negali parodyti jums grąžinti arba grąžinti .

Kokių nors Problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą už jus ir jums pasakys, kaip į procesą .

Visos mūsų pastangos siekiant, kad esate patenkintas, Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums .

Mes Tikimės, kad jūs galite susisiekti su mumis PRIEŠ, jūs suteikiate mums neigiamų atsiliepimų, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas

Prašome padėti palikite mane visi 5 žvaigždžių ir teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų

Spinduliuojantis spalva Šilta Balta
Lempučių Skaičius 10 Lemputes / 25 Lemputes
Funkcija Aukštos Kokybės 10Ft 25 Pėdų Pasaulyje String Žibintai
Modelio Numeris G40 LED Senovinių Styginių Šviesos Lemputė
Straipsnių Pavadinimas G40 Retro Kaitinimo Lemputė Pasaulyje String Žibintai
Prašymas Lauko Sodo Kieme Kiemo Vestuvių Girlianda " String Lempos
Elemento Tipas Karoliukai
Adapteris 220V ES kištukas / 110V JAV plug
Kūno Spalva Su juoda Linija / Alyvuogių žalia
Prekės Pavadinimas REEDBUCK
Atsparus vandeniui Atsparus vandeniui
Įtampa 110-240V
Stilius G40 Retro Lemputė String Žibintai
Maitinimo Šaltinis AC
Kištuko Tipas ES Plug
Formos Kamuolys

Panašūs produktai