Android 9.0 Automobilio Multimedia Player Tinka Toyota 7"hd Veidrodis Automobilio Vaizdo Grotuvas GPS Navigacija Stereo Radijas DAB+ OBD2 DVR Atvirkštinio Cam

€79.03

-17%

€96.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "android" radijas, 2 din stereo imtuvas, dab, corolla, vaizdo įrašymas, 2 din "android" radijas, smartphon, 2 din radijas, "chevrolet lacetti radijas, automobilių dab.

Nuorodas, kaip taip yra, kad jums pirkti aksesuarai bei galinio vaizdo kamerą su stereo kartu , ačiū už jūsų atramos pagalbiniai Reikmenys, išvardyti toliau: Dėl Galinio vaizdo Kameros taip:

stereo ateina su priedais, kaip nuotraukoje priedai rodo, jei jums reikia kitų viela ar priedų diegimas ,tada jums reikia pirkti atskirai.

Jei mes išsiųsti iš Kinijos per DHL ,Jei yra muitinės mokesčių, kai atvyksta į savo nacionalinę muitinės,pirkėjams reikia už ją mokėti.Jei turite specialių pageidavimų,prašome susisiekti su mumis, kai jums padaryti užsakymą.

Svarbi Pastaba: prašome patikrinti savo originalaus automobilio radijo dydį ir išvaizdą prieš padaryti kad siekdami išvengti klaidų.

Din Dvigubas Din
RAM 1G
Prekės Svoris 2kg
Ekrano Dydis 7"
ROM 16G
Specialios Funkcijos TV
Operacinės Sistemos Android 9.0
Prekės Pavadinimas HIZPO
Sąsaja RCA/USB
Elemento Dydis 204mm*103mm
Rezoliucija 1024*600
Galia 45w*4
OSD Kalba Rusijos ir t.t
Įtampa 12V
Skaitmeninės Medijos Formatas JPEG
Max Išorinė Atmintis 64G
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Pavadinimas AD90TY7006,CAMERA3
Sertifikavimo FCC
Speciali Funkcija Paramos 4G Tinklo
Medžiagos Tipas Plastinė Ir Metalo

Panašūs produktai