Naują Stilių Kratinys Akių Paltai Zip Iki Moterų Ilgomis Rankovėmis Atsitiktinis Susiėmę Akių Absoliutus Kratinys Ilgą Striukę, Paltą

€7.95

-9%

€8.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: maya striukė moteris, kailio kailiniai, moterų tranšėjos, jakete moterų, beisbolo striukė moteris, paprastas akių striukė, gucci striuke, striukė pledas, švarkas pečių, vien rankovės kailis.

Sveiki!Sveiki Atvykę Į Mūsų Parduotuvėje!Pagrindinė Spalva: Kaip Paveikslėlyje Naujas Mados Tiksli Medžiaga: Poliesteris Spandex Stilius: Striukė/Paltas Populiarus Elementai:Tinklelio Nėriniai Sudurti Iškirptė:Apvali Kaklo, Juosmens Tipas:Formos Mova Tipas: Ilgos Rankovės dydžių lentelė: Pakuotė: 1 x moterims Striukė Pastaba: 1. Prašome palyginti išsamiai dydžių tavo, prieš jus pirkti!!! 2. Spalvos gali šiek tiek skirtis, priklausomai nuo kompiuterio ir monitoriaus 3. Prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū (Visi matavimo cm ir atminkite, 1cm=0.39 colių)

1.Mes priimame PayPal tik.

2.Visų didelių kredito kortelėmis, per saugų PayPal mokėjimo procesorius.

3.Apmokėjimas turi būti gautas per 7 darbo dienas nuo aukciono uždarymo.

4.Mes laivas į jūsų eBay arba Paypal adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų eBay ir Paypal adresas yra teisingas prieš jums mokėti.

1.Mes laivas į jūsų eBay arba Paypal adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų eBay ir Paypal adresas yra teisingas prieš jums mokėti.

2.Prekės bus pristatomi per 1-3 darbo diena, kai mes gavome mokėjimo.

3.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių;

4.Tarptautinės pirkėjų atkreipkite dėmesį:

a.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjų atsakomybę.Mes stengiamės sumažinti riziką muitus.

b.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

Apdaila NĖRA
Su gobtuvu No
Rankovės Stilius Reguliariai
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Apykaklės O-Kaklo
Storis STANDARTAS
Modelio Tipas Kietas
Modelio Numeris Paltai
Medžiaga Viskozė
Drabužių Ilgis Reguliariai
Stilius Atsitiktinis
Prekės Pavadinimas WANGSCANIS
Tipas Reguliariai

Panašūs produktai