Silikono Pakeisti Aksesuaras Žiūrėti Juosta Riešo Dirželis BraceletFor Suunto "Spartan" ULTRA Sport Smart Žiūrėti

€8.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: suunto watchband, sunto apyrankė, sunto žiūrėti, suunto, dual watch, dirželis suunto, suunto core watchband, suunto žiūrėti, vivo grupė, sunto laikrodžius.

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės.Suderinamas su Suunto "Spartan" ULTRA sporto žiūrėti.Intervalai yra reguliuojamas ir pagamintas iš aukščiausios kokybės silikono komforto, net labiausiai ekstremaliomis sąlygomis.Tiesiog ištrinti savo dabartinę žiūrėti juosta ir varžtas dėl naujos spalvos juosta.Tobula, jei norite pakeisti savo Suunto "Spartan" ULTRA sport žiūrėti juosta.Įvairių spalvų ir suasmeninti apyrankės, kad atitiktų jūsų kasdieninio stiliaus.Lengvas, puikiai tinka, kai jūs darote sporto.Pastaba: Pakeitimas žiūrėti juosta tik, Suunto "Spartan" ULTRA sport žiūrėti nėra įtrauktas.Specifikacijos: Elemento Tipas: Pakeisti Laikrodį Band Medžiaga: Silikonas+Metalas, Spalva: Juoda/Mėlyna/Oranžinė/Violetinė/Raudona/Geltona/Žalia/Rožinė (Pasirinktinai) Dydis: (Vidut.) Juostos Pločio: 2.3 cm/0.91" Juostos Ilgis: 12cm/4.72"; 7.5 cm/2.95" Suderinama su: už Suunto "Spartan" ULTRA sporto žiūrėti Kiekis: 1 Komplektas (kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas) Pastaba: 1.Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių 2.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. 3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū! 4.Ne mažmeninio paketo Paketą įeina: 1 X Pakeitimo Žiūrėti Juosta (Juosta TIK, žiūrėti nėra įtraukta) 1 X Įrankis, 2 X Smeigtukai (Nr. mažmeninės pakuotės)

Patarimai Pirkėjams

Atsiliepimai 1.Gerbiamas kliente, jei viskas ok, prašome pateikti mums palikti 5 žvaigždučių atsiliepimų.Mes taip pat tikimės, kad jūs galite mums duoti keletą patarimų.Mes vertiname jūsų bendradarbiavimo ir dėkoju už suteiktą galimybę tarnauti jums. 2. Jei negavote savo daiktus, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei norite išplėsti savo produktų gavimo laiką, please don ' t make ginčą ne vieną kartą.

3. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra patenkinti elementus gavote, prašome susisiekti su mumis prieš priimant jūsų atsiliepimus, mes neturime vilties, kad kai kurios klaidos turi įtakos mūsų verslui.Mes stengiamės kovoti su juo.

DUK:

Įmonės Informacija:

Elemento Tipas Watchbands
Užsegimas Tipas Magnetinio Uždarymo Sklendė
Grupė Medžiagos Tipas Silikono
Medžiaga Silikono
Juostos Ilgis Kita
Suderinamas Už Suunto Feed/Feed Alfa
Prekės Pavadinimas beterconn
sąlyga Naujoji be žymės
Modelio Numeris BTK-Suu18122705
spalva Juoda, raudona, mėlyna, rožinė ir kt...

Panašūs produktai