Naujovė Grafinis Koziris 2020 M Pro Koziris Prekes JAV Kūdikis, Kūdikis, Berniukas, Mergaitė, Bodysuit Vasaros Viršūnes Asmenybės Mados T-Shirt

€12.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: merch, donald trump marškinėliai, bodi maudymosi kostiumėlį, žirafa marškinėliai moteris, trump marškinėlius, bts prekes, stabdžių trump, bžūp trump, donald trump, pilka unitard.

PRODUKTO APRAŠYMAS

Medžiaga: Pagamintas iš 100% medvilnės, ji neblunka, kreko arba sluoksniuoti.Patogus, minkštas ir kvėpuojantis, ji jus atvėsti.

Dydis : Mūsų T-marškinėliai slim fit, todėl, jei esate tarp dydžių, prašome užsisakyti ir didesnius marškinius.

Puikus dizainas : Mes naudojame pažangiausia įranga, ekrano spausdinimo grafinis T-shirt, kad užtikrinti, ryškių spalvų ir ilgalaikį patvarumą.Mūsų labai juokingi marškinėliai yra puiki dovana bet kokia proga.

Įdomus marškinėliai : Dėvėti tai, mielas ir įdomus marškinėliai sukurti humoro jausmą.Nors juokinga, jie taip pat yra cool tuo pačiu metu.Ji labai tinka klub, Helovinas, Kalėdos, maskuotis, šokiai, alpinizmas, lauko kempingas, plaukimas, fitnesas, veikia sporto ir kitas šventes.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip dovana gimtadienio, mokyklos baigimo, tėvo diena ir motinos diena.Tai yra puikus virtimo nustebinti ir visada verčia žmones juoktis!

Garantuotas garantija : skalbti Mašinoje (tinka labiausiai novelly, skirtos skalbimo mašinų (šalto vandens/žemos temperatūros šildymo/lyginimo, sausas kabinti)).Jei nesate patenkintas dėl bet kokios priežasties, mes jums pranešti iš karto.

Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Audinio Tipas Drobė
Prekės Pavadinimas deat
Su gobtuvu No
Apykaklės O-Kaklo
Medžiaga Medvilnės
Lytis VYRAI
Modelio Tipas Gyvūnų
Rankovės Stilius Reguliariai
Stilius Atsitiktinis

Panašūs produktai