Vyrams Dirbtinės Makšties, Burnos Analinis Erotinis, Oralinis Seksas 4D Realus Giliai Gerklės Vyrų Masturbator Silikono Sekso Žaislai

€6.88

-10%

€7.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vyrams sekso žaislas, realistiškas žmogus masturbator burną, makšties, realistiškas vyrų makšties, masturb vyrai, sex stroker, masturb, elektric realus makšties analinis vyrų masturbator silikono, vyrų masturb, vonios aids "amazon".

Vyrams Dirbtinės Makšties, Burnos Analinis Erotinis, Oralinis Seksas 4D Realus Giliai Gerklės Vyrų Masturbator Silikono Sekso Žaislai

Savybės:

Kaip Vaizdas, yra 3 Rūšių jūsų Skonis Tinka įvairiausio dydžio varpą.Atneša jums laimę, kuri jūsų rankose negali pasiūlyti.Produktas pagamintas iš minkšto silikono, tai daro liesti ir jausmas patogiau.

Specifikacija: Punktas: Vyrų Masturbacija Taurė Medžiaga: Švelnus Silikonas Spalva: Kūno Dydis: Kaip Nuotraukas

Instrukcija: išimkite masturbator iš pakuotės.Išvalykite jį prieš naudojimą.Naudoti kelis tepalas.Išimkite vidinę silikono ir nuplaukite jį po naudojimo.Naudoti rankšluostį ar džiovinimo mašina sausas masturbator.Padėkite jį sausoje vietoje, vengti saulės.

Privatumas Garantuotas: Jūsų privatumas yra labai svarbus mums.Numatytasis pavadinimas ant pakuotės yra "Žibintuvėlis"(kitus reikalavimus, prašome siųsti mums žinutę), ir su mūsų diskretiška pakuotė galite pirkti ir pasitikėjimo, vienintelis asmuo, kuris žino, kas pakuotės viduje yra jums!

Pakuotė: 1 x Masturbacija taurė

Apie nuleisti pristatymas

mes paramos nuleisti laivybos serive, kai jūsų antrojo laipsnio, mes suteikiame jums didmeninės kainos.kai naujas produktas, mes pasakysiu jums pirmą kartą, kai mes atnaujinti parduotuvėje.

Prekių Pristatymas Ir Įteikimas:

1) Ekonomika pristatymas paprastai trunka 15 - 30 darbo dienų.

2) Prekės bus išsiųstos per 3-7 darbo dienas išvalytas mokėjimą.

3) Mes siūlome Kinija Paštu, Oro paštu,ePacket,DHL, "FEDEX", EMS laivybos ir laivybos mokestis yra pagal svorį sklypas.

4) DHL, "FEDEX", EMS Express paslaugos paprastai reikia 5-15 darbo dienų pasieks jus.

5) Tarptautinių Pirkėjų Pastaba:

a, Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

b, susisiekite su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

6) Mes priimame Alipay čia ir visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Grąžinimas:

1) Nekokybiška prekė turi būti grąžinta per 30 dienų nuo pristatymo dienos.Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo, laivybos mokestis.Mes nekompensuoja grąžinimo, laivybos mokestis, išskyrus atvejus, kai mes buvo išsiųstos negerai elementą.

2) svarbu pripažinti savo paketą kaip "Produktą Grąža" dėl Muitinės Deklaracijos Formą, ir taip pat, kaip komercinę vertę.

3) Mes pasiliekame teisę atsisakyti bet grįžta mūsų priežasčių.

Atsiliepimai:

1) Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

2) Jei jus tenkina mūsų daiktų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.Mes paliks teigiamą grįžtamąjį ryšį su jumis vėliau.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes stengiamės padėti jums išspręsti problemą.Prašome leiskite mums atsakyti jūsų elektroninio pašto per 1-2 Dienas.

Apie Mus:

Prašome susisiekti su mumis per Alibaba pranešimą.

Galite naudoti "Užduoti pardavėjui klausimą" mygtuką, norėdami susisiekti su mumis.

Seksualinio Pobūdžio No
Nepadori Nuotrauka No
Modelio Numeris 17997
Dydis Male Masturbator
Vibratorius Jokios Vibracijos
Medžiaga Silikono

Panašūs produktai