Naujas Moterų Nekilnojamojo Originali Stručių Kailio Vestuvių Nuotaka Bridesmaid Žaliojo Apsiaustas Pečiais Poncho Pavogė

€32.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kailio originali skara, kailio poncho triušis, skara, poncho, poncho moterims, kailio padelis cape, bolero, bridesmaid suknelę, kailio poncho moterims, bolero moterims.

Medžiaga: Stručių Kailio pakuotę Įeina: žaliojo x 1

Kavos

Mes esame kailių gamykloje HeBei Provincijoje.LIYAFUR yra mūsų prekinio ženklo pavadinimą, kuri registruota JAV ir Kinija.Mes darome moteriški/vyriški kailiniai, paltai, kailio liemenės, kailiniai, skara, kailio apsiaustas, kailiniai skrybėlės, kailiniai, pirštinės ir kt.Ir kailių medžiaga apima audinės kailiniai, blue fox fur, meškėnas kailių, rex triušio kailio, stručių kailiniai, sidabrinės lapės kailiniai, lapių kailiniai, baltos lapės kailio ir kt.Visi yra realus, tikras kailis.

Jei norite padaryti, didmeninė prekyba, prašome susisiekti su mumis internete, o mes pasiūlysime jums geriausią kainą.

ODM/EDM paslaugos yra prieinamos.Mes turime mūsų pačių dizainerių, jeigu jūs norite padaryti užsakymą, prašome susisiekti su mumis internetu ar palikti pranešimą.Ačiū.

Ten bus šiek tiek kailio sąsiauris naujų kailinių gaminių, o tai daugiausia lemia pjovimo ir sandūrų perdirbant.Tai nėra kokybės problema, nes bet koks fizinis nekilnojamojo kailių gaminiai visi turi šį reiškinį.

Visos mūsų prekės yra pagamintas iš 100% realių originali kailio.Tačiau šiuos specialius gyvūnų šeriami ūkyje ,ne laukinių gyvūnų,ne pavojus.Ir tai nėra nykstančios ar nykstančias rūšis.Kai kurie kailių aukcione iš Danijos.

Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimas, atgal, žemės ir pan.

Ir skirtingų partijų kailiai įvairių dažai, spalva yra šiek tiek kitoks.Jei jums labai rūpi spalva, nereikia pirkti.Ačiū.

Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjas yra atsakingas už importo muitų ir mokesčių, jei tokių yra.Mes visada laivo elementus, kaip DOVANA.

VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 1. Turtingas kailio ištekliai ---Mūsų gamykloje yra nustatytas kailinius Miestą, kuris yra vienas iš didžiausių ir seniausių kailio miesto.

Yra įvairių kailinių medžiagos iš viso pasaulio. 2. Geriausios kainos ---Mes turime savo darbuotojas, iš visų priėmimo procesas, todėl mes galime pasiūlyti jums tiesiogiai gamyklos kainą.

Ir mūsų kokybė yra garantuojama. 3. Ekologiški dažai. 4. Advanced design team ---Galite pasirinkti savo dizainą, arba taip pat gali pasiūlyti nuotrauką (arba gamybos modelio),

individualizuota paslauga yra prieinama. 5. Mūsų misija yra būti geriausias cooperator www.adeira.lt. 6. Greitai atsakymą ---Paprastai, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas, bet problemos iš jūsų.

Medžiaga kailiniai
Šalikai Ilgis 80cm-100cm
spalva balta rausva juoda pilka
Modelio Tipas Kietas
Lytis MOTERIS
Elemento Tipas Šalikai
Stilius vestuvių žaliasis šalikas
Kaklaskarės Tipo Pashmina
Prekės Pavadinimas LIYAFUR
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų

Panašūs produktai