36 38 40 colių 613 Medaus Ryšulėlius Trumpauodegės Kūno Banga Brazilijos Plaukų Pynimas Ryšulių Remy 613 Blond Plaukai Priauginimui 1/3/4 Ryšuliai

€10.83

-69%

€34.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 36v akumuliatorius elektrinis dviratis, medaus kaukė nuostabus, žmogaus plaukų bundlls, clouser, brazilijos prarasti banga, 50 colių ryšulių tiesiai, brazilijos kūno bangų vandens ryšuliai, šviesūs, plėtiniai kia, plaukų žmogaus.

36 38 40 colių 613 Medaus Ryšulėlius Trumpauodegės Kūno Banga Brazilijos Plaukų Pynimas Ryšulių Remy 613 Blond Plaukai Priauginimui 1/3/4 Ryšuliai

Q1: Kodėl mano plaukai pratęsimo vis susivėlęs?

1. Jūsų plaukai gali painiava dėl sausumo, naftos ir purvo kaupiasi, druska vandens, chloro, ir ne šukavimas (platus dantis, šukas.) iš savo plaukų kasdien.

2. Įsitikinkite, kad wash & būklės plaukus ne rečiau kaip kartą per savaitę.Naudoti drėkinantis lašai arba kreipkitės stilistas daugiau pagalbos.Q2: Kodėl mano plaukai vis praliejimo?

1. Negalima naudoti kartu su šepečiu, garbanoti plaukai, tik veikia su pirštais švelniai; naudoti plataus dantis tiesiai arba kūno wave " stilių.

2. Po plovimo pls slaugytoja plaukų su kai kurie plaukų aliejaus, tuomet plaukai bus šilkinė ir švelni.Q3: jie Gali būti ištiesinta, riesta?

A: Naudokite butas geležies/tiesiau arba žnyplės, pls negali viršyti 150C, net jei jis yra, bet kaip su savo plaukų, niekada nenaudokite karšto įrankius, pernelyg dažnai, ir pls nereikia daryti per dažnai, ar plaukai bus lengvai gauti sausa ir susivėlęs.Q4: kokio tipo plaukų priežiūros produktai turėtų naudoti?

1. Naudoti geros kokybės šampūnas ir kondicionierius, kondicionierių jūsų plaukai yra labai svarbu, kad ji minkšta ir lengvai valdomas, taigi naudoti palikti kondicionierius.

2. Galite naudoti produktų, pavyzdžiui, želė ir plaukų laką, laikykite curl vietoje, tačiau įsitikinkite, kad plauti plaukus, o ne palikti šiuos produktus naudoti ilgą laiką.

Prekės Pavadinimas huangcai
Tekstūra Kūno Banga
Medžiagos Klasė Remy Plaukai
Ilgiausių Plaukų Dalis >=5%
Žmogaus Plaukų Tipas Brazilijos Plaukų
Plaukų Ataudų Mašina Dvigubo Ataudų
Medžiaga Žmonių Plaukų
Tinka Miršta Spalvų Visos Spalvos
Gali Būti Permed Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Plaukų Pratęsimo Tipas Audimas

Panašūs produktai