Spalvingas Medinis Žaislas 12 Numerių Laikrodis Žaislas Skaitmeninis Geometrijos Pažinimo Atitikimo Laikrodis Žaislų Kūdikiams, Vaikams, Anksti Švietimo Žaislas Galvosūkiai

€4.40

-33%

€6.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dėlionė medinė laikrodis, eva rankiniai, mediniai medžiai, žaislai, las dėlionės, noel fisher žaislai, vaikų žaislas medinis, dėlionės laikrodžiai, 3d medinio, sudėtingos medinės dėlionės, 3d laikrodis, medinės dėlionės.

72350 Karšto pardavimo

Prekės Informacija

1. Aukštos kokybės medžio masyvo, sklandžiai kraštai, saugus ir netoksiškas.Turtinga spalvų gama, mielas nuotraukas, gerinti vaikų pažintinių gebėjimų ir vaizdo mąstymo sugebėjimą.

2. kad kūdikis stiprinti supratimą apie spalvų numerius, o naudojasi ranka sugriebti galimybe, bet taip pat gali naudotis vaiko smegenų vikrumo; turi gilesnį supratimą apie formą

3. Du pasukti rankomis, įvairių numeriai atitinka skirtingus objektus, kiekvienas gabalas yra nepriklausoma plokštė, kūdikis pagal savo formos, skaičių ir spalvų bus įdėti į atitinkamą padėtį, mokytis skaičių, atpažinti laikrodį.

Medžiaga:medinis

Spalva: medienos

Modelis:Mažai zebra,katytė,Mažai tigras,Mažasis liūtas

Dydis:skersmuo-18cm,aukštis-1.3 cm

Konvertavimas 1 colis=2,54 cm, 1cm=0.393 colių

Maloniai Patarimas : primename, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi atspalviai svetainės nuotrauka ir tikrąjį daiktą.Prekės Priemonę vertus, jis gali būti šiek tiek skiriasi.

Įspėjimas --
Stilius Laikrodis
Medžiaga Mediena
modelis Pažinimo Skaitmeninis Laikrodis
Modelio Numeris 679457-1
Žaislai, Dėlionės Animacinių Filmų Asamblėjos Žaislai
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas LAIMALA
Amžius 0-12 Mėnesių
Puzzle Stiliaus 3D DĖLIONĖ

Panašūs produktai