Up & Down Dangtelis Priekinio Rėmo Aukštyn ir žemyn garsiakalbis tinklo Juostelę ZTE aksonas 7 A2017 mobilusis Telefonas

€5.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pv juostelės, raktų pakabukas juosta, srauto pen saulės, 7 aksonas, 3 xl, xonor 8c, krepšys juostelės, rankinės juostelės, saulės lydmetalis, nemokamas pristatymas ne minimalus užsakymo.

Aprašymas: 1. Didelius kiekius sandėlyje. 2. Patikrintas prieš pristatymas ir 100% 3. Puiki paslaugas po pardavimo. 4. Ateina su pretective plastikinį maišelį ir saugaus pakavimo. 5. Mes pack kiekvieną elementą, atidžiai ir padaryti juos geros būklės, 6. Ji yra naudojama pakeisti savo negerai, sugadintas, krekingo 7. Prašome palikite mums tikslią jūsų vardas, pavardė (ypač pirkėjas iš RU) ir Telefono Numeris. , kai jums užpildyti jūsų informacijos kaip pirkėjui, taip, kad kurjeris gali pristatyti savo daiktus, laiku ir lengvai.

Šiltas pranešimas: Mūsų parduotuvė parduoda visus produktus, kurie turi kokybės garantija.Neteisingas naudoti produktus, ir gali teikti neišmatuojamą žalą į savo prietaisą.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laiku.Atsiliepimų: 1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mūsų verslo plėtrai. 2.Jei jums, kaip ir mūsų daiktų,teigiamai įvertinti yra labai vertinama ir ačiū už jūsų paramą.

Prekės Pavadinimas ansheng
Naudoti garsiakalbis
Suderinamos Prekės Kita
Modelio Numeris A2017
Dizainas BARAS

Panašūs produktai