Popieriaus Amatai 40cm H-2 Raketų 3D Kortelės Valdybos Modelį, Namų Dekoro Galvosūkiai "PASIDARYK pats" Origami Rankų darbo, Švietimo Žaislai Vaikams

€5.82

-29%

€8.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 3d modelį popieriaus, rocketeer vyras, drobė spausdinama ygyt, origami lapas, kosminės raketos, 3d origami popieriaus, raketų paleidimo, 3d-papercraft, papercraft, mados origami kranas.

Produkto pavadinimas:3D, Popieriniai,

Gaminio Dydis:Aukštis apie 40CM

Sudėtingumo lygis: 3 lygis (iki 6 lygio)

Tinka: 3D popieriaus pelėsių mėgėjams

Produkto savybės: medžiagos, popieriaus, saugi ir ekologiška

Medžiaga: Kartonas, popierius modelis

Rankinis (numatytasis lietuvių kalba, jei Kinų versija ar Japonų versija yra reikalaujama, atkreipkite dėmesį ir informuoti klientų aptarnavimo)

Pastaba:

1. Tai ne galutinis produktas ir turi būti pateiktas pirkėjui.

2. Pirkėjų poreikį parengti balta latekso, žirkles, liniuotes ir kitus įrankius, iškirpti ir įklijuoti.

Grąžinimo ir Atsiliepimų politika: 1.Jei jums nereikia gauti per 60 dienų, prašome susisiekti su mumis pirmą, ir nepalieka blogų atsiliepimų reitingą, ir mes išspręsti problemą, kad esate patenkintas. 2.Jei esate nepatenkintas prekės, prašome susisiekti su mumis pirmą, ir nepalieka blogų atsiliepimų reitingą, ir nereikia atidaryti ginčų, mes kompensuosime jums arba atsiųsti jums naują. 3.Jei prekės buvo sugadintos transporto, prašome susisiekti su mumis pirmą, ir nepalieka blogų atsiliepimų reitingą, ir mes kompensuosime jums arba siųsti agian. 4. Svarbiausia yra : visų problemų gali būti išspręsta prieš atostogas blogų atsiliepimų reitingas!Tiesiog susisiekite su mumis ! 5.Rusijos draugai, siekiant išvengti gaunate prekes, prašome parašyti vardą ir pavardę gavėjo skiltyje.

Temos Gyvūnai Ir Gamta
Amžius Suaugusieji
Medžiaga kartonas
Sertifikavimo 3C
Brūkšninis kodas Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris ZM-283
Įspėjimas Ne valgyti

Panašūs produktai