ESR "iPhone" 11 Atveju Bumper "iPhone" SE 2020 XS X Atveju Prabanga Metalo Bamperis antidetonaciniai Apima, "iPhone" 11 Pro XR Atveju Funda

€6.11

-36%

€9.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: atveju iphon xr, grupė iphone xs, iphone ženklas, prekės prabanga moteris, dozių skaitiklis, iphoned x atveju, atveju iphon, bosnija atveju, iphonx x atveju, coque "iphone", 12 " pro max skaidrus.

ESR Karūna Metalo Bumper Case for iPhone

Plonas, Minimalistinio Dizaino

ESR apsauginis bamperis atveju iPhone 2019 ateina be nugaros skydelio vitrina originalus ieškoti naujo Telefono ir apsaugoti jūsų telefoną nuo perkaitimo.Šis itin plonas, lengvas atveju siūlo apsaugą ten, kur jos reikia labiausiai, be pridedant beveik, bet urmu į jūsų Telefoną.

Dviguba Struktūra

Į atsparus smūgiams aliuminio lydinio išorinis sluoksnis padeda išlaikyti jūsų Telefono saugios išorės žalą, o vidinis pamušalas TPU padeda absorbuoti smūgį ir yra saugus jūsų telefono pusių.Keturių iškėlė kampai efektyviai apsaugoti savo fotoaparato objektyvą ir ekraną nuo įbrėžimų sukelia trinasi plokščių paviršių.

Patogi

Minkštos TPU bendrą ant rėmo leidžia atveju lengva įdėti ar kilimo.Lengvai paspauskite mygtukus, tikslios išpjovos ir belaidžio įkrovimo pagalbos, kad šiuo atveju patogiai tilptų į jūsų kasdienybės.

Plonas ir Lengvas

Nebus įtraukti urmu į jūsų telefoną

Neturės Įtakos Belaidžio Įkrovimo ar Signalo Stiprumas

Patikimas Lašas Apsauga

Sugeria ir tirpdomos šokas

Nulinis Signalo Trukdžius

IPhone 2019 bamperis atveju, yra skirta užtikrinti, signalo stiprumas išlieka nepakitę.Daug bandymų ir tyrimų nuėjo į tai dizaino, įsitikinkite, kad jūs niekada praleidote skambutį į bylą.

Pasitenkinimo Garantija

Kas ESR prekės ateina su 100% pasitenkinimo garantija.Jei jūs dėl kokių nors priežasčių nepatenkinti produktą, mes mielai pakeisti arba grąžinti pinigus.

Dizainas Paprastas
Suderinama Modelis 3 "iphone" 11 " pro max dangos
Savybės Aliuminio lydinio rėmas su TPU vidinės bamperio
Suderinama Modelis atveju iPhone, 11 Pro Max 2019
Suderinama Modelis 2 case for iphone xr
Stilius 1 Metalo Karūna Bamperis Atveju
Prekės Pavadinimas esr
Suderinama Modelis 1 atveju iPhone, 11 SE 2020 m.
Stilius 2 Metalinis Rėmas Šarvai su Minkštas Vidinis Bamperis
Tipas Bamperis
Suderinamos Prekės "APPLE"
Suderinama Modelis 4 "iPhone" 11 Apima, "iPhone" 11 Pro Dangtelį
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai