Taktinis Geležies Akyse 45 Laipsnių Kompensuoti Priekiniai ir Galiniai Žvilgsnio ar15 AR 15 Apversti Aukštyn Akyse BUIS Šautuvas Medžioklės Reikmenys RL27-0004

€16.25

-29%

€23.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 15 ar handguard, ar15 m4, dot ginklą, didelis šautuvas taikymo sritis, ar15 sukelti, ar15 mažesnis, ar15 sukelti guard, airsoft m4, m4 sandėlyje, ar15.

Aprašymas

Savybės Ne rūdžių juodas anoduoto apdaila Suderinamas su visais 20mm Picatinny / Weaver bėgiai 6061 Orlaivių T6 Aliuminio ir Termiškai apdoroto Aliuminio korpuse Lygis 3 Mil Spec Sunku Anodization Apdirbti iš lengvas ir patvarus orlaivių aliuminio Žemo profilio lankytinų vietų su 45 laipsnių orientacijos, jokių trukdžių su pirminės optika/lazerinis taikiklis Priekiniai akyse aukštis reguliuojamas Galiniai akyse aukščio ir windage kolonėlė, su 1/2 ŽŪM spustelėkite vertė Specifikacijos Matmenys: 60mm x 35mm (aukštis) x 25mm (priekiniai), 65 mm x 40mm (aukštis) x 25mm (galiniai) Weight1.6 oz (priekiniai), 4.0 oz (galiniai) Spalva: Juodas anoduoto apdaila Medžiaga: Aliuminio Sąsaja: Picatinny / Weaver Bėgiai Pakavimo Įtraukti Vienas (1) kompensuoti priekiniai geležies akyse Vienas (1) kompensuoti galiniai geležies akyse

Prekės bus išsiunčiami per 48 valandas nuo gautų patvirtinti mokėjimą.

Jungtinė karalystė,JAV, Australija, Kanada bus siųsti epacket paslaugos.Kitų šalių bus laivas, kurį Kinija paštu, oro paštu, arba EMS, DHL, kaip jums pasirinkti.

Epacket paslaugos (7-20 darbo dienas); Kinija Paštu, Oro Paštu(25-50 darbo dienas);EPS arba DHL paslaugos.(7-15 darbo dienų),gavimo laikas gali skirtis dėl muitinio įforminimo metu įvairiose šalyse.

Mes nėra atsakinga už bet kokių vartotojo mokesčių, jeigu taikoma, kai šalį.(Siunčiame tarptautinių siuntinių, mokesčių retai atsitiko kai kuriose šalyse).

Šio pristatymo tvarka, išskyrus savaitgalį ir mūsų valstybinė Šventė.

Jei jums nereikia gauti savo daiktą per protingą terminą, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes padėsime jums surasti pristatymo detalė iš karto.

Mes priimame alipay čia.Mes taip pat priimame Paypal, W. U, TT.

Prašome palikite savo telefono numerį, kai jūs mokate už prekę taip, kad siuntimo žmogus gali susisiekti su jumis laiku.

Jei turite kokių nors problemų, apie elementą, susisiekite su mumis pirmą, mes stengiamės išspręsti šią problemą sukėlė jums, prašome, nepalikite neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys mus, kol jūs su mumis, rasti sprendimo, taip pat prašau, nepalikite mūsų ginčą galite susisiekti su mumis.Tikiu, kad mes galime išspręsti bet kokią problemą sukėlė jums.

Grąžina yra leidžiamos, jei nesate patenkintas savo pirkiniu, o turi būti inicijuotas pirkėjas per 30 dienų nuo pristatymo dienos.

Siekiant gauti grąžinamąją išmoką jūsų grąžinamos prekės turi būti originalioje neatidaryta mėtų sąlyga, kaip išsiųsti.

Vadovas Ilgis Kita
spalva juoda
Medžiaga 6061 aliuminio lydinio
Geležinkelių Type1 20mm Weaver Geležinkelių
Vadovas Tipas Picatinny
Tipas AR15 45 Laipsnių
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Bumlon
Modelio Numeris RL27-0004

Panašūs produktai